پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۳

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

بیش از ۱۵۴ هزار نفر مبتلا به کرونا در استان فارس بهبود یافتند

بیش از ۱۵۴ هزار نفر مبتلا به کرونا در استان فارس بهبود یافتند

شیراز - مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی را از ابتدا شیوع کروناویروس در استان فارس تاکنون را ۱۵۴ هزار و ۹۰۴ نفر اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر روح الله حسینی بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از ابتدای شیوع کرونا ویروس تاکنون در استان فارس، ۵۴۳ هزار و ۲۲۶ نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه و به آزمایشگاه‌های تشخیصی در سطح استان ارسال شده که از این تعداد، ۱۶۰ هزار و ۴۶ مورد مثبت شناسایی شده است.

وی همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را از ابتدا شیوع کرونا ویروس تاکنون، ۱۵۴ هزار و ۹۰۴ نفر اعلام کرد.

او با اشاره به بستری ۶۶۴ بیمار مشکوک و یا دارای علامت ابتلاء به کرونا ویروس در بیمارستان‌های استان، اضافه کرد: از این تعداد، ۱۶۰ بیمار کووید ۱۹ به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری هستند.

دکتر حسینی گفت: متأسفانه ۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلاء به کروناویروس جان خود را از دست دادند که با این موارد جدید، در حال حاضر آمار جان باختگان کرونا ویروس در فارس، از ابتدای شیوع تاکنون به دو هزار و ۹۵۷ نفر رسیده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه تاکید کرد: تنها راه کنترل بیماری کووید ۱۹ و پیشگیری از ابتلاء به این ویروس منحوس، استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دست‌ها، پرهیز از ترددهای غیرضرور و دوری از دورهمی های خانوادگی است.

کد خبر 5103896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha