۶ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۱۸

«تاریخ تمدّن» ویل دورانت به چاپ هفدهم رسید

پیش‌فروش چاپ جدید «تاریخ تمدّن» ویل دورانت با تخفیف ویژه

پیش‌فروش چاپ جدید «تاریخ تمدّن» ویل دورانت با تخفیف ویژه

انتشارات علمی و فرهنگی پیش‌فروش هفدهمین تجدید چاپ دورۀ ۱۳ جلدی «تاریخ تمدّن» را با تخفیف ویژه در اختیار دوستداران کتاب قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی انتشارات علمی و فرهنگی، هفدهمین نوبت چاپ مجموعۀ «تاریخ تمدن» اثر ماندگار ویل دورانت فیلسوف، تاریخ‌نگار و نویسندۀ امریکایی و همسرش آریل دورانت با ده درصد تخفیف ویژه از ششم الی نوزدهم دی‌ماه ۱۳۹۹ پیش‌فروش خواهد شد. نوبت جدید چاپ تاریخ تمدن در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه منتشر شده است. قیمت اصلی و بدون تخفیف این دورۀ جدید سیزده جلدی نیز ۱,۶۸۰,۰۰۰ تومان است که در پیش‌فروش با ده درصد تخفیف معادل ۱,۵۱۲,۰۰۰ تومان برای مخاطبان عرضه می‌شود.

این مجموعه ارزشمند از مهمترین آثار جامع تاریخی به شمار می‌آید که در بین سال‌های ۱۹۳۵ الی ۱۹۷۵ در آمریکا منتشر شده است و تاریخ زندگی انسان از دوران پیش از تاریخ تا پایان سدۀ هجدهم را در برمی‌گیرد. طرح ویل دورانت و همسرش برای نگارش این مجموعه تا تاریخ معاصر غرب در زمانه‌شان یعنی سال ۱۹۳۳ بود، اما مرگ هر دو مانع از آن شد که این مجموعه از دوران ناپلئون پیشتر بیاید.

فرایند برگردان، آماده‌سازی و انتشار تاریخ تمدّن به زبان فارسی به همت انتشارات فرانکلین و به صورت سیزده جلد جداگانه از میانه‌های دهه ۳۰ شمسی آغاز شد. به گواه اسناد تاریخی موجود در انتشارات علمی و فرهنگی که به تازگی تنظیم و تجمیع شده‌اند، نخستین اراده‌ها برای ترجمۀ این مجموعه به تاریخ خرداد ۱۳۳۵ و قرارداد میان همایون صنعتی‌زاده به نمایندگی از انتشارات فرانکلین و امیرحسین آریان‌پور در مقام مترجم جلد مشرق‌زمین گاهوارۀ تمدن برمی‌گردد.

از دیگر نمونه‌های اسناد تاریخی شکل‌گیری و ترجمۀ این مجموعه در گام‌های نخستین می‌توان به قرارداد دیگری بین همایون صنعتی‌زاده به نمایندگی از مؤسسه انتشارات فرانکلین، جواد اقبال مدیر کتابفروشی اقبال در جایگاه ناشر و احمد آرام مترجم بخشی دیگری از مشرق‌زمین گاهوارۀ تمدن اشاره کرد که در تاریخ سی‌ام اردیبهشت‌ماه ۱۳۴۰ تنظیم شده است.

تاریخ تمدن توسط گروه مترجمین در ۱۱ عنوان کتاب و ۱۳ جلد منتشر شده است و از آخرین چاپ این مجموعه نفیس بیشتر از یک‌سال می‌گذرد. در ۶ جلد نخست این مجموعه نام ویل دورانت در مقام نویسنده آمده است و آریل دورانت ویراستار است،، ولی در جلدهای بعدی هر دو نویسنده هستند. از جمله مترجمان دیگر این مجموعه می‌توان به افرادی همچون احمد بطحائی، ع. پاشایی، فتح‌الله مجتبایی، هوشنگ پیرنظر، حمید عنایت، پرویز داریوش، علی‌اصغر سروش، ابوطالب صارمی، ابوالقاسم پاینده، صفدر تقی‌زاده، فریدون بدره‌ای، سیهل آذری، ضیاالدین طباطبایی و عبدالحسین شریفیان و… اشاره کرد.

کد خبر 5104768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha