منابع لبنانی:

هیچ نشانه‌ای از تشکیل دولت در لبنان به چشم نمی‌خورد

هیچ نشانه‌ای از تشکیل دولت در لبنان به چشم نمی‌خورد

منابع سیاسی لبنانی هرگونه پیشرفت درزمینهٔ تشکیل کابینه در این کشور با توجه به شکاف گسترده میان رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر مأمور تشکیل کابینه لبنان را در کوتاه‌مدت بعید دانستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، منابع سیاسی لبنانی هرگونه پیشرفت در زمینه تشکیل کابینه در لبنان را با توجه به شکاف گسترده میان میشل عون رئیس جمهور و سعد حریری نخست وزیر مأمور تشکیل کابینه لبنان را در کوتاه مدت بعید دانستند.

این منابع بیان کردند: لبنان وارد خلاء از زمان استعفای حسان دیاب در دهم آگوست گذشته شده است و با گذشت پنج ماه هیچ نشانه‌ای از تشکیل کابینه وجود ندارد و شواهد گواه آن است که این روند شاید تا ۵ ماه دیگر هم به طول بیانجامد و شکاف میان عون و حریری گواهی بر این مدعاست زیرا هر یک بر خواسته خود اصرار دارند.

منابع لبنانی تاکید کردند: بخشی از این موضوع به تحولات آمریکا و انتقال قدرت در آنجا در بیستم ماه ژانویه هم مربوط می‌شود هر چند که اصلاً آمریکاییها توجهی به لبنان ندارند و در سناریوهای واشنگتن برای لبنان حداقل در کوتاه مدت، جایی وجود ندارد.

از سوی دیگر منابع نزدیک به سعد حریری اعلام کردند که اوضاع مطابق قبل است و هیچ تحولی رخ نداده است.

این منابع بیان کردند که حریری از حرف خود کوتاه نمی‌آید و قصد انصراف از تشکیل کابینه را هم به هیچ وجه ندارد.

میشل عون رئیس جمهور لبنان هم بر این موضوع تاکید دارد که اول حریری باید موضع خود را قطعی کند و پس از آن دیدار میان طرفین درباره تشکیل کابینه مشخص شود.

کد خبر 5109268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha