پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۱

مدیرکل محیط زیست البرز خبر داد؛

کاهش جزئی آلودگی هوای البرز

کاهش جزئی آلودگی هوای البرز

کرج - مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز گفت: هوای استان شاهد کاهش جزئی آلودگی است اما هنوز با معضل مواجه هستیم.

فردین حکیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین داده‌های ایستگاه‌های سنجش کیفیت آلودگی هوای استان البرز، شاخص بر خط کیفیت هوا، ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در کرج هم‌اکنون بر روی عدد ۱۰۷ قرار گرفته و هوا ناسالم برای گروه‌های حساس است.

وی بیان کرد: بر همین اساس شاخص آلودگی هوا در شهرستان‌های نظرآباد، ساوجبلاغ و فردیس به ترتیب ۱۲۶، ۱۵۵ و ۱۵۲ است که بر این مبنا به جز نظرآباد که در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد، هوای دو شهرستان دیگر ناسالم است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز تصریح کرد: پایداری وضعیت هوا و نبود باد مناسب در کنار سرمای هوا عامل پدیده وارونگی هوا شده است که تشدید آلودگی هوا را در بر دارد.

وی با اشاره به کاهش جزئی آلودگی هوا متذکر شد: با توجه به شرایط موجود نباید دست به اقداماتی که منجر به افزایش آلودگی هوا می‌شود، زد، همچنین شهروندان از تردد غیرضروری پرهیز کنند.

کد خبر 5109835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha