به گزارش خبرنگار مهر، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که صبح امروز (شنبه) برگزار شد، گفت: اولین جلسه بررسی جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون تلفیق با حضور نمایندگان عضو این کمیسیون و مسئولانی از مرکز پژوهشهای مجلس، دیوان محاسبات، سازمان برنامه و بودجه کشور، اتاقهای سه گانه، قوه قضائیه و ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.
وی با بیان اینکه در این جلسه بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت، گفت: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس مقرر شد مالیات بر اجاره و مستغلات همانند سالهای گذشته باشد و بر این اساس نسبت به سال ۹۹ افزایش نخواهد داشت و درآمد دولت در این زمینه ثابت خواهد بود.
زارع اظهارداشت: همچنین در این جلسه مالیات بر اشخاص حقوقی غیردولتی، مالیات بر حقوقها به صورت پلکانی که در خواست مجلس بود، مالیات بر خودروهای لوکس، مالیات بر خانههای خالی و کاهش نرخ تعرفههای ورودی کالاهای اساسی جهت بررسی و کارشناسی بیشتر به کمیتههای تخصصی ارجاع شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بخشهای درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ در این هفته در کمیسیون تلفیق بررسی میشود و از هفته آینده، بخشهای هزینهای مورد بررسی قرار میگیرد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در مورد حقوق ها به دلیل اینکه در برخی موارد عدالت مالیاتی وجود ندارد، تا سقف ۴ میلیون تومان معافیت پیش بینی شده و از ۴ میلیون به بالا، به صورت پلکانی نرخ را افزایش خواهیم داد.
وی افزود: در مورد خودروهای لوکس در بودجه ۹۹ اولین سالی بود که مالیات در نظر گرفته شده بود و به خوبی اجرا نشد و لذا ما ضمانت اجرایی نحوه وصول مالیات را پیش بینی خواهیم کرد.
زارع تصریح کرد: در مورد مالیات بر خانه های خالی که قانون آن در سال جاری تصویب شد نیز همسان با آیین نامه وزارت راه و شهرسازی، در بودجه ۱۴۰۰ این موضوع را بررسی خواهیم کرد تا آیین نامه و قانون یکسان باشد.
وی گفت: همچنین ۴۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان رقم پیش بینی درآمد مالیاتی ناشی از مالیات بر مستغلات و اجاره در بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بر اساس مصوبه امروز کمیسیون تلفیق، نرخ واردات در گمرک بر اساس ارز نیمایی محاسبه خواهد شد.
وی بیان کرد:️ همچنین اعضای کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کردند که خودروهای لوکس با قیمتی ۱.۵ میلیارد به بالا مشمول مالیات شوند.
نظر شما