پروفسور هروینگ شاپر رئیس شورای سزامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر گفت : اکنون که شورای نگهبان ایران عضویت این کشور در سزامی را مغایر با قانون اساسی ایران ندانسته است، حالا نوبت به اقدام نهایی عالی ترین مراجع حکومتی این کشور می رسد که آمادگی این کشور برای عضویت در سزامی را اعلام کنند.
وی افزود : در هر کشور و بنابر سیستم حکومتی آن، رئیس جمهور، نخست وزیر یا وزیر امورخارجه باید این قانون را امضا کنند و در خصوص ایران نیز ما منتظر امضای رئیس جمهور یا وزیر امورخارجه ایران هستیم.
پروفسور هروینگ شاپر- رئیس شورای سزامی
پروفسور شاپر ادامه داد: بر اساس قوانین یونسکو و سزامی، در نامه ای که به مدیرکل یونسکو ارسال می شود، باید دقیقا نوشته شود که "ایران می خواهد به عضویت دائم سزامی درآمده و در عین حال موجودیت آن سازمان را به رسمیت می شناسد".
رئیس شورای سزامی افزود: از آنجا که ایران از اعضای همیشه فعال برنامه های سزامی بوده است، از عضویت رسمی این کشور در سازمان سزامی به شدت استقبال می کنیم.
وی ادامه داد: به جز ایران، فلسطین نیز مشکلاتی در خصوص پرداخت عضویت در سزامی داشته است که علت اصلی شکل گیری آن، مانع تراشی های اسرائیل بوده است.
پروفسور شاپر تاکید کرد: برای عضویت ایران در سزامی زمانی تعیین نشده اما امیدواریم تا پیش از برگزاری نشست آتی سزامی در اواخر این ماه، عضویت رسمی و دائمی ایران اعلام شود.
نظر شما