۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۵

دفاع پنس از سیاست ها آمریکا در قبال ایران و چین

دفاع پنس از سیاست ها آمریکا در قبال ایران و چین

معاون رئیس جمهور آمریکا در بازدید از یک پایگاه هوایی از سیاست های دولت «دونالد ترامپ» در قبال ایران و چین حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای بی سی ، مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا، در بازدید از پایگاه هوایی NAS Lemoore در کالیفرنیا، از اقدام دولت ترامپ در خروج از برجام و همچنین ترور سردار قاسم سلیمانی حمایت کرد.

پنس در صحبت‌های خود ضمن تکرار ادعای نخ نما شده مقام‌های آمریکایی درباره «حمایت ایران از تروریسم»، از اقدام تروریستی و غیرقانونی واشنگتن در به شهادت رساندن سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی تمجید کرد.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «ما در مقابل کشورهای اصلی حامی تروریسم ایستادیم، از توافق هسته‌ای ایران خارج شدیم، ائتلاف‌هایمان را در این منطقه تقویت کردیم و ایران را تا حدی که تاکنون سابقه نداشته است، منزوی کردیم و وقتی خطرناک‌ترین تروریست در جهان نیروهای آمریکا در این منطقه را تهدید کرد، نیروهای مسلح ما اقدام کردند و ژنرال ارشد ایران قاسم سلیمانی دیگر نیست».

پنس در این سخنرانی اظهارات تندی علیه چین هم مطرح و پکن را به تلاش برای سلطه بر کشورهای منطقه «ایندوپاسیفیک» (مناطق بین اقیانوس هند و آرام) متهم کرد.

به ادعای پنس، خلق چین از طریق اقدامات تحریک آمیز نظامی و دیپلماسی مبتنی بر مقروض کردن»، درصدد تقویت نفوذ خود در دیگر کشورها است.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا سپس خطاب به دولت جو بایدن رئیس‌جمهور منتخب این کشور گفت: «من از دولتی که در شُرف آمدن است می‌خواهم، مسیری که ما در پیش گرفتیم را ادامه دهد، کاری که ما کرده‌ایم را انجام دهد، در برابر تجاوزات چین و سو رفتارهای تجاری آن بایستد، برای داشتن یک ایندوپاسیفیک آزاد، محکم بایستد و آمریکا و متحدان عاشق آزادی مان را در اولویت اول قرار دهد».

کد خبر 5124080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
      1 0
      ایشان در یک قبر دو طبقه به همراه رییس جمور محبوبش اقای ترامپ ارام خواهد گرفت.
    • علی IR ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
      1 0
      این نوع رویکرد یکجانبه گرایی راست افراطی حاکم در آمریکا تنها موجب ضعف موضع این کشور در روابط بین الملل شده و نتوانستند در طول چهار سال دستاورد مهمی در روابط خارجی و حتی داخلی آمریکا داشته باشند، تحریم و ترور و تهدید کار آسانی است، اما ورود به تعاملات بین المللی و ایفای نقش مثبت کار دشواری است