به گزارش خبرنگار مهر، گردش مالی سالانه وبسایتهای شرطبندی فارسی بیش از ۵ هزار میلیارد تومان است و به واسطه مشارکت بالای افراد، بین یک تا ۱.۵ میلیارد دلار ارز از طریق این وبسایتها از کشور خارج میشود. این عدد با احتساب دلار ۲۵ هزارتومانی، به عدد باورنکردنی ۳۷ هزار میلیارد تومان میرسد.
این بازار دلالهایی دارد که همان شاخهای اینستاگرامی هستند؛ این افراد که در واقع مدیر سایتهای شرط بندی هستند و آن را تبلیغ میکنند، طوری الگوریتمهای سایت را طراحی میکنند که در ۹۵ درصد مواقع سایت برنده میشود و تنها ۵ درصد شانس برنده شدن برای شرکت کنندگان وجود دارد. بنابراین مبلغ زیادی از این باخت هم به جیب این افراد میرود.
عجیبتر اینکه همه درگاههای بانکی کشور برای اینکار باز هستند و هیچ ممنوعیتی برایشان وجود ندارد.
گردانندگان سایتهای قمار با اجاره کردن کارتهای بانکی و درگاه بانکی شهروندان، اعمال مجرمانه خودشان را پیش میبرند اما مردم باید بدانند که اجاره دادن این موارد حکم مباشرت در جرم محسوب میشود و طبق قانون مجازات اسلامی، حبس و جزای نقدی در انتظار این افراد است.
با وجود اینکه چند سال از طرح این مشکلات میگذرد متأسفانه اقدام جدی برای حل این معضل صورت نگرفته و در این بین نقش بانک مرکزی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از همه پررنگتر است.
نظر شما