به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری عصر چهارشنبه در نشست با مسئولین کارگروههای قرارگاه جهادی و مواسات استان بوشهر اظهار داشت: هزار و ۱۰۰ گروه جهادی در استان بوشهر فعالیت دارند که نقش مهمی در کمکرسانی به مردم داشتهاند.
وی با تقدیر از تلاشهای گروههای جهادی در جریان سیل اخیر در منطقه دشتستان، دیلم و گناوه و مسئله بیماری کرونا بیان کرد: در بحرانهای مختلف شاهد حضور و نقشآفرینی مؤثر گروههای جهادی بودهایم.
امام جمعه بوشهر خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات راهبردی کارگروههای قرارگاه جهادی و مواسات، ایجاد بانک اطلاعات در عرصههای آسیب و تهدید آمایشی زیست محیطی برای پیشگیری از حوادث ناگوار است.
وی پیشگیری از حوادث غیرمترقبه را بسیار مهم دانست و افزود: در این زمینه اولین کاری که لازم است گروههای جهادی انجام دهند، آسیبهای طبیعی در استان را شناسایی و نقشه آمایشی پیشگیری از حوادث طبیعی و تقلیل آسیبها را طراحی کنند.
آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه در حادثه سیل اخیر استان بوشهر ۲۸۲ میلیارد تومان خسارت وارد شده تاکید کرد: تاکنون نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان تأمین اعتبار شده است که اگر یک پنجم از این هزینه برای پیشگیری هزینه میشد این همه آسیب و خسارت وارد نمیشد.
وی با بیان اینکه گروههای جهادی همواره باید در حالت آماده باش خدمت به محرومان باشند به ویژه در مواقع بحرانها، افزود: مصوبه دیگر این جلسه این است که گروههای جهادی همواره در سطح استان بوشهر آماده جهت خدمت مستمر به محرومان و مستضعفان باشند و کارگروههای قرارگاه جهادی و مواسات استان بوشهر موظف شدند که در عرصه پیشگیری مثل آزاد سازی مسیلها، کار جهادی انجام دهند.
تشکیل گروههای جهادی بانوان
امام جمعه بوشهر ایجاد بانک اطلاعات جامع آماری در عرصه خدمت رسانی را یک ضرورت بنیادین عنوان کرد و افزود: لازم است که کارگروههای جهادی دارای یک بانک اطلاعات جامع آماری باشند و تمامی موارد نیاز در سطح استان شناسایی و ثبت و ضبط شود.
آیت الله صفایی بوشهری اظهار داشت: همچنین گروههای جهادی نیز دارای کارگروههای تخصصی و دارای تقسیمهای مختلف تخصصی مانند فرهنگی، عمرانی، خدماتی و … باشند.
وی با اشاره به گروههای جهادی بانوان افزود: دیگر مصوبه این جلسه این است که هر چه زودتر کارگروه بانوان در قرارگاه جهادی و مواسات استان بوشهر متشکل از دانشجویان و حوزویان تشکیل و فعال سازی شود.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه لازم است منابع تأمین اعتبارات و مراکز پشتیبانی شناسایی و ساختار سازی شود، تصریح نمود: لازم است منابع تأمین اعتبارات در رابطه با حوادث و مسائل غیر مترقبه چه در فضای استان و چه فرا استان شناسایی شود، ارتباط برقرار و تأمین اعتبارات شود و در یک مجرای صحیح قرار گیرد.
وی با اشاره به آغاز رزمایش توزیع اقلام معیشتی سیل اخیر دشتستان، گناوه و دیلم از فردا، اظهار داشت: از فردا پنجشنبه دوم بهمن ماه، کالاهایی که به ویژه از ناحیه بنیاد مستضعفان تأمین شده، اعطای آنها به مردم آن مناطق آغاز میشود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر ادامه داد: این کار بزرگی بود که در استان صورت گرفت که لازم است به نحو شایسته و بسیار با احترام نسبت به مردم انجام گیرد.
نظر شما