۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸

بدلیل فرسودگی ناوگان جاده‌ای؛

وزیر راه : خجالت‌زده مردم هستیم

وزیر راه : خجالت‌زده مردم هستیم

وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم از ناوگان نامناسب استفاده می‌کنند و ما خجالت‌زده مردم هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسلامی صبح امروز در مراسم تحویل ناوگان سواری کرایه اظهار داشت: خدا را شاکریم که امروز بخشی از طرح نوسازی ناوگان جاده‌ای کشور برگزار شد و تعدادی رانندگان به نمایندگی از همکاران خود در بخش ناوگان سواری کرایه به صورت نمادین کلید خودرو را تحویل گرفتند.

وی ادامه داد: الزامات کیفی و ایمنی در خودرو برای ما مهم است از سوی دیگر استاندارد راه‌ها و زیر ساخت جاده‌ها باید مناسب باشد و این برای ما مهم است به هر حال مردم باید سفرهای ایمن و باکیفیتی را تجربه کنند.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در حوزه نوسازی و تولید ناوگان عقب‌ماندگی‌های سنگینی داشته و داریم که این اتفاقات متأثر از کمبود منابع و غیره بوده که رخ داده است اما ما در این سال‌ها با استفاده از توان حداکثری و استفاده بهینه از منابع نسبت به بهسازی و توسعه زیرساخت‌ها و ناوگان در همه مدل‌های حمل و نقلی اقدامات مؤثری داشته‌ایم.

خطوط ریلی و بزرگراهی تا پایان دولت دوازدهم ۵۰ درصد بیشتر می‌شوند

اسلامی افزود: تا پایان دولت دوازدهم طول خطوط ریلی کشور ۵۰ درصد افزایش می‌یابد همچنین ۵۰ درصد به طول آزادراه‌های کشور افزوده می‌شود، همچنین بزرگراه‌ها از ۱۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر در ابتدای دولت یازدهم به ۲۲ هزار کیلومتر در پایان دولت دوازدهم افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه اتحادیه سواری کرایه پای کار ترین و منظم ترین اتحادیه در حوزه حمل و نقل جاده‌ای برون شهری است، گفت: متوسط سن ۲۸ هزار خودرو سواری کرایه، امروز ۱۱ سال است، سن فرسودگی ناوگان را ۱۰ سال در نظر گرفته اند و سواری کرایه کماکان جوان‌ترین ناوگان است، اما نوسازی آن هم ضروری است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد ۳ هزار دستگاه ناوگان سواری کرایه نوسازی و تحویل متقاضیان خواهد شد.

۷۰ درصد ارزش خودرو را وام می‌دهیم

اسلامی بیان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ۷۰ درصد مبلغ خودروها را تسهیلات از محل منابع خود می‌دهد.

وی اظهار کرد: استقبال مردم در سال‌های اخیر از ناوگان سواری کرایه به دلیل اعتماد سازی افزایش یافته است و این ناوگان سالانه ۴۸ میلیون مسافر در کشور جابه‌جا می‌کند.

وی گفت: امیدواریم خودرو با کیفیت و رفاه بیشتر برای رانندگان سواری کرایه فراهم شود.

بابت فرسودگی خودروها خجالت زده مردمیم

وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: موضوع امروز ما در بحث ناوگان حمل و نقل مسافر، فرسودگی مینی‌بوس‌ها و ون ها است بالاترین فرسودگی را در مینی بوس و ون داریم، مردم از ناوگان نامناسب استفاده می‌کنند و ما خجالت‌زده مردم هستیم.

اسلامی با تأکید بر اینکه صنعت داخل باید به سمت تولید مینی بوس و ون با کیفیت برود، بیان کرد: تولید و نوسازی اتوبوس هم به تأخیر افتاده است و به سن فرسودگی هم نزدیک شده‌ایم.

۵۵ هزار دستگاه کامیون بالای ۴۰ سال در جاده‌ها داریم

وی با تأکید بر اینکه در بخش بار نوسازی ناوگان حمل و نقل اهمیت بالایی دارد، گفت: ۵۵ هزار دستگاه کامیون بالای ۴۰ سال در جاده‌ها داریم و در نوسازی کامیون‌ها کاهلی رخ داده است اما ما فشار حداکثری برای شرکت تولید کننده در راستای تحرک بیشتر خواهیم داشت و ارتقا کیفیت ناوگان کامیونی و مصرف بهینه کامیون تولید داخل را دنبال می‌کنیم.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: شرکت‌های سازنده داخلی نباید فقط به فکر محاسبات اقتصادی برای هزینه و فایده باشند و این مناسب نیست.

اسلامی بیان کرد: هفته‌ای ۱۰ میلیون تن بار در کشور داده می‌شود و اگر رکود در اقتصاد داشتیم، چه طور این میزان بار جابه‌جا می‌شوند؟ ما رشد ۷ درصدی جابه جایی کالا در روز را داریم.

کد خبر 5130657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • داود CH ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۶
      0 0
      باسلام جناب وزیر.خواستم بعنوان یک شهروند از شما بخاطر حمایت از ساخت مسکن طرح ملی که پیگیر هستید تشکر کنم وهمچنین بابت راه سازی ومردم شما را دوست دارن واز کارهای خوب واهداف شما با خبرند خجالت کسی باید بکشه که بوجه کافی برای رفاه مردم باید در اختیار شما قرار بدهندامیدواریم دردولت بعدی باشید.
    • علی IR ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۶
      0 0
      دولت و همه مسئولان در زمان جنگ اقتصادی تمام تلاش خود را انجام داده اند و از همه آنان متشکر هستیم و انشالله با پایان جنگ اقتصادی کمبودها را با کمک یکدیگر جبران خواهیم کرد، درآمد مالیاتی دولت نیز برای توسعه حمل و نقل کم است و بخشی از منابع دولت صرف یارانه ها میشود که همین منجر به بروز این کمبودها شده