پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹

فرماندار تویسرکان مطرح کرد؛

بررسی مشکلات ۸ طرح اقتصادی در ستاد تسهیلات تولید شهرستان تویسرکان

بررسی مشکلات ۸ طرح اقتصادی در ستاد تسهیلات تولید شهرستان تویسرکان

تویسرکان _ فرماندار شهرستان تویسرکان گفت:مشکلات هشت طرح اقتصادی در تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رسول حسینی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: بانک وقتی ملکی را به مزایده می‌گذارد باید تمام مدارک را آماده کند و همه مستندات را بگیرد و نزد خود داشته باشد، بعد مزایده را برگزار نماید.

وی با بیان اینکه پروژه‌های مورد بررسی مربوط به سرمایه گذاران حوزه جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و صنایع دستی و صنعت معدن و تجارت بود، ادامه داد: مشکلات سرمایه گذاران در زمینه محیط زیست، گازرسانی و تسهیلات بانک مورد بررسی قرار گرفت که مدت زمان ۱۰ روزه برای محیط زیست جهت رفع مشکل مشخص شد.

فرماندار تویسرکان با بیان اینکه جهت تسهیلات بانکی برای مرغداری نیز پیگیری جذب اعتبار با توجه به تمام شدن اعتبار گلوبال شهرستان از استان در دستور کار قرار گرفت، افزود: با عنایت به تغییر مکان بستنی از مبارک آباد به شهرک صنعتی پیگیری مشکل این واحد نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه باید سرمایه گذاران پیگیری مستمر داشته باشند، ادامه داد: مدیران نیز موظف به پاسخ گویی هستند.

کد خبر 5131454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha