به گزارش خبرگزاری مهر، علی پیوسته مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، بهره گیری از فناوریهای نوین نگهداشت و بهسازی معابر را از جمله مهمترین رویکردهای این سازمان دانست و گفت: ترمیم روکش آسفالت خیابانها، بزرگراهها و پلها یکی از مهمترین اقدامات در حوزه نگهداشت معابر است. طی سالهای اخیر استفاده از آسفالت سرد در تعمیرات موضعی نظیر لکه گیری، چاله پرکنی و ترمیم ترکها، توسعه یافته است.
وی از تولید آزمایشی این محصول در کارخانه شماره ۶ سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در آبان ماه سال جاری خبر داد و گفت: آسفالت سرد تولیدشده که با ترکیب ماسه ۶-۰، شن ۱۲-۶ و قیر امولسیون MC-۸۰۰ در دمای حدود ۷۰ درجه به عمل آمد، ضمن گذراندن آزمایشات کنترل کیفی، نتایج اجرایی مناسبی کسب کرده است. تهیه آسفالت سرد طی سالهای گذشته، از طریق خرید از شرکتهای همکار صورت میپذیرفت.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: اجرای آسفالت سرد در مرمت ۱۵۰ نقطه از روکش پلهای سواره رو، بیش از ۵۰ نقطه از روکش معابر بزرگراهی و ۸۵۰ نقطه از معابر موجود در سطح مناطق ۲۲ گانه با موفقیت انجام شده و معاونت اجرایی سازمان تلاش خواهد کرد ضمن تأمین قیر امولسیون پلیمری و تجهیزات بسته بندی، تولید عمده آسفالت سرد را به زودی آغاز کند.
گفتنی است آسفالت سرد (Cold Mix) به مخلوطی از مصالح سنگی و قیر امولسیون گفته میشود که متعاقب ترکیب در دمای محیط و بلافاصله پس از سرد شدن در همین دما پخش و اجرا شده یا برای مصارف بعدی بسته بندی و نگهداری میشوند. صرفه جویی قابل ملاحظه در زمان و سهولت اجرا، سازگاری با ملاحظات زیست محیطی و عدم نیاز به انسداد ترافیکی از مهمترین ویژگیهای استفاده از فناوری آسفالت سرد است.
نظر شما