به گزارش خبرنگار مهر، مهدی خالقی پیش ازظهر پنجشنبه در نشست سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با تاکید براینکه از اقتصاد نفتی باید به سمت اقتصاد دانش بنیان پیش رویم، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۸۹ براساس منویات مقام معظم رهبری تأسیس شد.
وی با اظهار اینکه سال ۹۲ عملاً استارت صندوق زده شده است، گفت: در سال ۹۲ حدود ۵۲ شرکت دانش بنیان فعال بود که امروز به پنج هزار و ۶۴۰ شرکت دانش بنیان رسیده است.
وی با اشاره به حمایتهای ویژه مقام معظم رهبری و جهش عالی در حوزه شرکتهای دانش بنیان گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی بازوی مالی شرکتهای دانش بنیان است و برای زمینه سازی، سرمایه درگردش، تولید صنعتی وقبل از تولید و لیزینگ تسهیلات داده میشود.
خالقی میزان تسهیلات ارائه شده طی دو سال اخیر به صندوقهای نوآوری و شکوفایی را شش و ۸۰۴ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی را با سیستم بانکی هماهنگ کرده و با ۱۴ بانک بزرگ کشور قرارداد بستهایم.
مدیر امور مجلس و ذینفعان صندوق نوآوری و شکوفایی کشور یادآور شد: صندوق پژوهش و فناوری در ذیل کارگروه به ریاست وزیر علوم مجوز کسب میکنند و رسالت اصلی آن سرمایه گذاری خطرپذیر است.
خالقی با اظهار اینکه صندوقها دانش فنی را بررسی و ارزشگذاری میکنند و تسهیلات طبق آن پرداخت میشود، گفت: در مازندران طی یکسال اخیر شاهد شکل گیری صندوق پژوهش و فناوری هستیم.
وی ادامه داد: ۵۹۷ میلیارد تومان به ۲۷ صندوق پژوهش و فناوری در کشور تسهیلات پرداخت شده است و صندوقها منابع را در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار میدهند.
نظر شما