به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی بهی ظهر یکشنبه در نشست خبری اظهارکرد: توسعه ارتباطات با تلاش بخش خصوصی و دولتی در کنار هم محقق میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ شهرستان خراسانجنوبی از اینترنت پرسرعت نسل ۳ و ۴ برخوردار هستند، بیانکرد: با توجه به آموزشهای مدارس در فضای مجازی توسعه زیرساختها در این بخش بسیار ضروری است.
۱۵ درصد دانشآموزان به شبکه شاد دسترسی ندارند
بهی با بیان اینکه ۸۵ درصد دانش آموزان خراسانجنوبی به شبکه شاد دسترسی دارند، گفت: بقیه دانشآموزانی که به شبکه شاد دسترسی ندارند مربوط به روستاهایی هستند که هنوز به شبکه ملی اطلاعات متصل شدهاند.
وی اظهارکرد: ۸۰۰ مدرسه روستایی و ۶۰۰ مدرسه شهری از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شبکه ملی وصل شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی بیانکرد: هوشمند سازی مدارس گام مهمی در راستای عدالت آموزشی است و در این جهت برای اتصال مدارس روستایی به شبکه ملی اطلاعات نیز اقدامات ارزشمندی انجام شد.
بهی افزود: تا پایان سال گذشته مجموع اعتبارات سرمایهگذاری در استان ۲۵۰ میلیارد تومان بوده که ۶۰ میلیارد تومان اعتبارات بخش دولتی و بقیه اعتبارات بخش خصوصی بوده است.
۶۰۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است
وی با بیان اینکه از ۹۱۸ روستای بالای ۲۰ خانوار استان ۶۰۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند، اظهارکرد: تا پایان برنامه ششم توسعه اتصال بیش از ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل میشوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی، ادامهداد: البته با توجه به وسعت استان و پراکندگی روستاها هنوز مشکلاتی در روستاهای استان وجود دارد و اقدامات با تأخیر و صرف هزینههای زیاد صورت میگیرد.
بهی با بیان اینکه در مجموع ۶۵ درصد روستاهای استان از شبکه ملی اطلاعات بهرهمند شدهاند، گفت: ضریب نفوذ تلفن همراه در خراسانجنوبی ۸۸ درصد و ضریب نفوذ اینترنت پهن باند تلفن همراه نیز تا ۸۰ درصد است.
وی با اشاره به اینکه ۱۹۳ روستای خراسانجنوبی دارای اینترنت ثابت است، افزود: طول شبکه فیبر نوری شبکه زیرساخت خراسانجنوبی چهار هزار و ۴۸۵ کیلومتر است که نسبت به ابتدای دولت یک هزار کیلومتر رشد داشته است.
۹۵ درصد جادههای اصلی دارای پوشش تلفن همراه است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی با بیان اینکه پروژههای آماده بهرهبرداری در سال جاری ۸۰ میلیارد تومان است، بیانکرد:: از هزار و ۸۰۰ روستای استان بیش از هزار و ۳۰۰ روستا تحت پوشش تلفن همراه است.
بهی گفت: ۹۵ درصد جادههای اصلی خراسانجنوبی دارای پوشش تلفن همراه است.
نظر شما