به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر منیژه سلیمانی فر دبیر علمی اولین سمپوزیوم «سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک» گفت: این سمپوزیوم ۳۰ بهمن ماه با هدف آگاهسازی متخصصان و سیاستگزاران سلامت از کاربردهای فناوریهای نوین در جهت ارتقا سبک زندگی برگزار میشود.
سلیمانی فر افزود: پس از برگزاری افتتاحیه، سمپوزیوم با حضور متخصصان و سیاستگزاران حوزه بهداشت و سلامت در چهار بعد سبک زندگی سالم «سلامت جسمانی، تغذیه سالم، سلامت روان و سو مصرف مواد و دخانیات» در قالب دو پنل «سلامت جسمانی – سلامت الکترونیک» و «سلامت روان – سلامت الکترونیک» دنبال خواهد شد.
عضو هیئت علمی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران سبک زندگی سالم را مجموعهای از انتخابهای افراد، متناسب با موقعیتهای زندگی دانست و ادامه داد: این انتخابها بر روی رفتارهای مرتبط با سلامت تأثیرگذار است. مطالعه سبک زندگی سلامت محور به بررسی الگوهای جمعی رفتارهایی میپردازد که سلامت افراد را در معرض خطر قرار میدهد.
استادیار فیزیوتراپی گروه پژوهشی سبک زندگی و مدیریت سلامت سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: بنا بر گزارش سازمان جهانی بهداشت ۷۰ تا ۸۰ درصد از میراییهای کشورهای توسعه یافته و ۴۰ تا ۵۰ درصد از میراییهای کشورهای در حال توسعه به علت بیماریهای مرتبط با سبک زندگی است.
سلیمانی فر افزود: سازمان جهانی بهداشت معتقد است از طریق اصلاح سبک زندگی میتوان با بسیاری از عوامل خطرساز مقابله کرد از این رو در سال ۲۰۱۸ سازمان بهداشت جهانی شعار «سلامت برای همه: پوشش همگانی سلامت برای همه، در هر مکان» را انتخاب کرد.
دبیر علمی اولین سمپوزیوم «سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک» جهاد دانشگاهی را یک نهاد پیشرو در زمینۀ طرح و تدوین راهکارهای ارتقا سلامت جامعه دانست و افزود: هدف از این سمپوزیوم ایجاد فرصتی مناسب برای هم اندیشی فعالان و سیاست گذاران حیطههای مختلف مرتبط با سبک زندگی سالم و ارائه جدیدترین دستاوردها در این زمینه است.
نظر شما