۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴

در بیانیه تشکلات قضائی اردبیل عنوان شد؛

یوم الله ۲۲ بهمن سالروز به بار نشستن خودباوری ملت ایران

یوم الله ۲۲ بهمن سالروز به بار نشستن خودباوری ملت ایران

اردبیل - تشکیلات قضائی استان اردبیل با صدور بیانیه ای یوم الله ۲۲ بهمن ماه را روز با بار نشستن خودباوری، ظلم ستیزی، مردم سالاری و عدالت خواهی ملت بزرگ ایران عنوان کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تشکیلات قضائی استان اردبیل با صدور بیانیه‌ای به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن بیست و دوم بهمن ماه، این روز را تجلی پیروزی حق بر باطل و غلبه خون بر شمشیر، یادآور ثمره مجاهدت‌ها و مبارزات طولانی یک ملت مسلمان و انقلابی عنوان کردند که برای استقرار احکام کامل‌ترین دین خدا از جان و مال خویش گذشتند.

در متن کامل این بیانیه آمده است:

در روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تاریخ نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) به نقطه عطف خود رسید و سرانجام مبارزات مردم مسلمان به بار نشست و پادشاهی ۲ هزار و ۵۰۰ ساله و ظلم و استبداد بیش از ۵۰ ساله رژیم پهلوی در ایران، ریشه کن شد و به خواست الهی حکومت جمهوری اسلامی تأسیس شد.

یوم الله ۲۲ بهمن ماه روزی است که خودباوری، ظلم ستیزی، مردم سالاری و عدالت خواهی ملت بزرگ ایران به بار نشست و فریاد بلند استقلال، آزادی و مردم سالاری دینی ایرانیان در گوش جهانیان پیچید.

جشن بزرگ یوم الله ۲۲ بهمن، جشن ملتی با ایمان، مصمم و انتخاب گر است که از پرچم سربلند انقلاب اسلامی در منزلگاه‌های دلهره آور تاریخ، همچون جانِ شیرین، حفاظت و حراست کرده و گرامی داشته اند.

اکنون در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نهال تنومند انقلاب اسلامی به برکت همدلی و هم زبانی همراه با عزت، شرف و اقتدار ملت انقلابی و سترگ ایران اسلامی این انقلاب گسترانیده شده و در سرزمین‌های اسلامی سراسر جهان رشد و نمو کرده است و فریاد آزادیخواهی ملت‌های آزاده با الگو از انقلاب اسلامی در سراسر جهان شنیده می‌شود و بسیاری از ملل مستضعف جهان با تأسی از انقلابی گری امام راحل (ره) تلاش می‌کنند تا از زیر یوغ استعمار جهانی بیرون آمده و ادامه دهنده راه انقلاب اسلامی ایران در کشور خود باشند.

پیروزی انقلاب اسلامی، طلیعه پیشرفت کشور در تمام عرصه‌ها بود و در کنار استقلال سیاسی، دانشمندان جوان کشورمان علیرغم توطئه‌ها و تحریم‌های بیشمار و ظالمانه کشورهای استعمارگر توانستند به یاری خداوند متعال در حوزه‌های مختلف مرزهای دانش را درنوردند و همه اینها، گوشه‌ای از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که مسلماً رمز توفیق ملت ایران در پیشبرد اهداف و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی و پیشرفت در تمامی حوزه‌ها تبعیت از ولایت فقیه، وحدت و همدلی مردم و مسئولین نظام است.

بدین وسیله کلیه کارکنان تشکیلات قضائی استان اردبیل همراه و همگام با ملت شریف ایران به ویژه ملت ولایی دارالارشاد اردبیل یک بار دیگر با آرامان های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت نموده، در آئین‌های پیروزی انقلاب اسلامی در یوم الله ۲۲ بهمن ماه حضور یافته و با اقتدار تمام یاوه گویی های مستکبران را محکوم خواهیم کرد.

کد خبر 5143354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha