به گزارش خبرگزاری مهر، عارف ربطی ضمن تبریک ۲۲ بهمن ماه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با بیان این مطلب افزود: به نظر من احیای هر کار فرهنگی در جامعه ارزشمند است و اینگونه حرکتها در جامعه کشتی مورد توجه و علاقمندی پیشکسوتان و مسئولین است و حتی این کار مورد توجه خداوند متعال قرار گرفته و حرکت اعتقادی است.
وی ادامه داد: حرکت فدراسیون در تجلیل از پیشکسوتان کشتی از جمله قهرمانان، مربیان و داوران کاری فرهنگی است و باید استمرار داشته باشد و بدین منظور میبایست کمیتهی فرهنگی در فدراسیون کشتی ایجاد شود تا انجام این کارها با مشخص شدن شرح وظایف نهادیه گردد.
ربطی گفت: کمیته پیشکسوتان یکی از کمیتههایی است که در آئین نامه فدراسیونها وجود دارد اما در کل این کار حرکت فرهنگی است و باید متولی آن کمیته فرهنگی باشد.
ربطی تصریح کرد: کمیته فرهنگی باید با تدوین آئین نامه داخلی در فدراسیونها نگاه اعتقادی، معنوی، اخلاقی، پهلوانی، مسئولیتی و فنی را هم درنظر داشته باشد تا مغایر با ارزشهای نظام جمهوری اسلامی نباشد. ضمن اینکه بدون هیچ جهت گیری در انتخاب نفرات برای انجام کارهای فرهنگی گام بردارد.
وی با اشاره به اینکه نگاه رهبر معظم انقلاب به کشتی نگاه ارزشی است، ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر در جامعهی ما به دلیل عدم توجه به ارزشها، استفاده بهینه از پیشکسوتان بعمل نیامده است و شاید این موضوع موجب دلشکستگی پیشکسوتان شود و استحکام فدراسیون را تضعیف کند.
دبیر اسبق فدراسیون کشتی با بیان اینکه بزرگترین معضل ورزش جدا شدن آن از بنیاد اعتقادی است اظهار داشت: اگر کمیتههای فرهنگی در فدراسیونها نهادینه شوند، مطمئناً فدراسیون از نظر رسیدگی به جامعهی ورزشکاری خود بهتر عمل خواهد کرد و این حرکت از یک کار فردی به یک کار ستادی تبدیل میشود.
وی در مورد سفرهای استانی رئیس فدراسیون کشتی گفت: بدون شک حضور رئیس فدراسیون در استانها و تشکیل جلسات با دست اندرکاران مختلف میتواند انگیزههای هیأتها، ورزشکاران، مربیان و داوران را ارتقا بخشد و این یکی از وظایف مهم رئیس فدارسیون است و عدم توجه به این امر مهم قطعاً انگیزهها را در استانها کم رنگ و حتی بی رنگ خواهد کرد.
ربطی تصریح کرد: در بعضی اوقات دیدهایم که رئیس هیأتها به فدراسیونها می آیند و نمیتوانند رئیس فدراسیون را ببینند اما اگر رئیس فدراسیون در استانها حضور پیدا کند میتواند وقت زیادی را برای هیأت کشتی استان بگذارد و حتی با زیر مجموعههای هیأت از جمله رؤسای هیأت شهرستانها و کمیتههای داوران، مربیان و کل جامعهی کشتی آن استان صحبت کند و مشکلات را از نزدیک ببیند. و عدم انجام این موضوع باعث میشود نقش مهم بازوان فدراسیون کشتی در استانها کم رنگ و یا بی رنگ شود.
وی در مورد میزان بازدهی فدراسیون کشتی گفت: یک مدیر زمانی مدیر خوبی است که خود را مغز مطلق نداند و به نظر من استفاده از خرد جمعی یکی از اصول تحول مدیریتی است و اگر یک مدیر بتواند از افراد توانمند در کنار خود استفاده کند باعث تحول میشود و بهترین جا برای این کار هیأت رئیسه است.
ربطی اظهار داشت: فرق بین هیأت رئیسه و مشاور این است که هیأت رئیسه در کار اجرایی میتواند دخالت کند و مطالباتش را به تصویب برساند. البته باید در انتخاب کارشناسان و افراد خبره بسیار دقیق عمل کرد به نظر من کسی که انتقاد میکند و راهکار نمیدهد قابل قبول نیست و باید در کنار انتقاد راهکار را هم نشان داد در غیر این صورت هدف تخریب است.
وی با بیان اینکه معضل ورزش ما جدا شدن آن از بنیاد اعتقادی است گفت: من در ۱۷ سال مسئولیت دبیری این مسائل را حس و درک کردم، حرکتهای فرهنگی که انجام میشود خیلی خوب است و باید منعکس شود ولی کارها باید در راه خدا باشد و باید کار را خدا بپسندد. فرق بین عبادت و اطاعت این است که عبادت کاری است که مردم میپسندند ولی اطاعت کاری است که خدا باید بپسندد و باید کارها برای خدا انجام شود.
دبیر اسبق فدراسیون کشتی در مورد حمایت از کشتی در سال المپیک گفت: حمایت از کشتی و اختصاص بودجه دو مقوله جداگانه است که نیازمند بحثهای کارشناسی است اما در مورد بحث حمایت باید بگویم با توجه به اینکه کشتی ورزش ملی ایرانیان است و به علت داشتن سابقه طولانی و کسب افتخارات بسیار دارای محبوبیت خاص در میان مردم است حمایت از آن یک ضرورت اجتماعی محسوب میشود.
وی ادامه داد: مسئولین اجرایی ورزش کشور با توجه به این سوابق ارزشمند و داشتن حمایت مردمی باید حمایت ویژه ای از کشتی داشته باشند.
ربطی در مورد مسائل مالی نیز گفت: فدراسیون کشتی در این بخش باید برنامهها و نیازهای خود را تدوین و به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش ارائه دهد و براساس آن نسبت به درخواست بودجه اقدام کند و کلیه امور باید شفاف باشد تا هیچگونه شبههای در پرداخت بودجه به وجود نیاید.
وی خاطرنشان کرد: متولیان ورزش هم باید بدانند که در ورزش قهرمانی باید به ورزش دید صنعتی داشته باشند، تا موفقیت بدون هیچ مشکلی بوجود آید، البته باید شرایط کشور با توجه به اقتصاد مقاومتی نیز درنظر گرفته شود
نظر شما