۲۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴

سرپرست شبکه بهداشت و درمان اندیمشک خبر داد؛

انجام ویزیت رایگان تیم پزشکی شهید بقایی اهواز در اندیمشک

انجام ویزیت رایگان تیم پزشکی شهید بقایی اهواز در اندیمشک

اندیمشک- سرپرست شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: ویزیت رایگان تیم پزشکی جهادی بیمارستان شهید بقایی اهواز با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهر آزادی انجام شد.

یحیی میثم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حفظ سلامت عموم شهروندان اولین و مهم‌ترین اولویت شبکه بهداشت و درمان اندیمشک است.

وی افزود: تیم پزشکی جهادی بیمارستان شهید بقایی اهواز به سرپرستی اندامی است که با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهر آزادی، بیماران نیازمند جراحی و خدمات تخصصی و فوق تخصصی شهر آزادی را مورد معاینه قرار داد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: در این ویزیت، ۳۲ نفر از بیماران را که نیاز به انجام اعمال جراحی عمومی، ارتوپدی، چشم و قلب داشتند، برای بستری و جراحی رایگان به بیمارستان شهید بقایی اهواز ارجاع دادند.

میثم عنوان کرد: همچنین ۱۲۰ نفر از شهروندان نیز در حوزه‌های داخلی، طب فیزیکی، مغز و اعصاب و جراحی مغز و اعصاب، قلب و عروق توسط پزشکان سپاه پاسداران و شبکه بهداشت اندیمشک از خدمات درمانی بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، شهر آزادی در حدفاصل ۵ کیلومتری شهر اندیمشک در مسیر اهواز به اندیمشک در بخش مرکزی شهرستان اندیمشک واقع شده است.

کد خبر 5145780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha