۲۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۱۸

مهر گزارش می‌دهد؛

تغییرات نرخ کالاهای اساسی در یک سال گذشته

تغییرات نرخ کالاهای اساسی در یک سال گذشته

بررسی قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، گوشت قرمز، شکر و مرغ نشان می دهد که قیمت این کالاها در دی ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال بین ۳۱ تا ۱۲۹ درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آمار ارائه شده از سوی وزارت صمت از قیمت کالاهای اساسی در دی ماه نشان می‌دهد که قیمت هر کیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی درجه یک با ۱۲۳ درصد افزایش از ۱۰ هزار و ۹۱۶ تومان در دی ماه ۱۳۹۸ به ۲۴ هزار و ۳۹۶ تومان در دی ماه ۱۳۹۹ افزایش یافته است.

قیمت هر کیلوگرم برنج تایلندی نیز در دی ۱۳۹۹ نسبت به دی ۱۳۹۸ با ۱۲۹ درصد افزایش از ۷ هزار و ۶۵۶ تومان به ۱۷ هزار و ۵۶۲ تومان افزایش یافته است.

همچنین قیمت هر کیلوگرم برنج طارم اعلا دی ۱۳۹۹ نسبت به دی ۱۳۹۸، ۴۷ درصد افزایش داشته و از ۲۲ هزار و ۸۹۳ تومان در دی ۹۸ به ۳۳ هزار و ۷۰۳ تومان در دی ۱۳۹۹ رسید.

قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی درجه یک نیز طی مدت یاد شده ۴۵ درصد افزایش یافته و از ۲۲ هزار و ۷۰۹ تومان به ۳۳ هزار تومان رسیده است.

قیمت هر کیلوگرم شکر سفید نیز ۴۷ درصد افزایش یافته و از ۵ هزار و ۲۱۳ تومان در دی ۱۳۹۸ به ۸ هزار و ۷۶۲ در دی ۱۳۹۹ افزایش یافته است.

قیمت هر بسته شکر ۹۰۰ گرمی نیز در مدت یاد شده ۵۴ درصد افزایش یافته و از ۵ هزار و ۵۸۲ تومان به ۸ هزار و ۶۲۴ تومان رسیده است.

قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله نیز در دی ماه ۱۳۹۹ نسبت به دی ماه ۱۳۹۸ به میزان ۳۱ درصد افزایش و از هر کیلوگرم ۷۴ هزار تومان به ۹۷ هزار و ۲۹۵ تومان ریال رسیده است.

قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۲۷ درصد افزایش یافته و از ۸۷ هزار و ۲۵۸ تومان در دی ۹۸ به ۱۱۰ هزار تومان در دی ماه ۹۹ افزایش یافته است.

قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه نیز در دی ماه ۱۳۹۹ نسبت به دی ماه ۱۳۹۸ به میزان ۶۲ درصد افزایش یافته و از هر کیلوگرم ۱۲ هزار و ۶۲۳ تومان به ۲۰ هزار و ۴۹۰ تومان رسیده است.

کد خبر 5146696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
      1 0
      عدم خودکفایی در تولید کالاهای اساسی به علت خصوصیات جغرافیایی و آب و هوایی در کنار افزایش نرخ ارز منجر به مشکل افزایش قیمت ها شده، روش های علمی کشاورزی و دامپروری از جمله کشت گلخانه ای در کنار بازار متشکل ارزی و صرفه جویی ارزی و مدیریت واردات می تواند در کنترل قیمت های کالاهای اساسی راه گشا باشد