به گزارش خبرگزاری مهر، حسین اعظمیچهاربرج پیش از ظهر سهشنبه در حاشیه بازدید از بخشهای مختلف دادگستری استان البرز اظهار کرد: داوری جزو شیوههای قدیمی حل و فصل دعاوی به شمار میرود که دین مبین اسلام نیز بر آن صحه گذاشته است.
وی بیان کرد: بهرهگیری از نظام داوری در یک بند از سیاستهای کلی نظام مورد تاکید قرار گرفته است تا این نهاد مؤثر فراگیر شود و بتوانیم بخشی از مشکلات را به این وسیله حل کنیم.
دبیر شورای تحول قضائی دادگستری کل استان البرز ادامه داد: بر این اساس برای اینکه بتوانیم نهاد داوری را ترویج کنیم تشکیل کانون داوری استان البرز را هدفگذاری کردیم و این اتفاق به زودی روی خواهد داد.
نهاد داوری یکی از راههایی که برای حل و فصل اختلافات
وی تصریح کرد: یکی از راههایی که برای حل و فصل اختلافات در نظر گرفته شده استفاده از نهاد داوری است که معمولاً از آن به عنوان حکمیت استفاده میشود.
اعظمیچهاربرج خاطرنشان کرد: تاکنون در این زمینه اقدامات مختلفی صورت گرفته است که میتوان به و صلاحیتسنجی و تنظیم اساسنامه کانون داوری، شناسایی ظرفیتهای داوری در حل و فصل منازعات میان اصناف و بازاریان، انسجام اتاقهای داوری موجود در اتاق بازرگانی و اتاق اصناف استان و شناسایی اشخاص توانمند در عرصه داوری اشاره کرد.
وی گفت: افرادی که تمایل به عضویت در کانون داوری استان البرز دارند میتوانند از دوم اسفند ماه سال جاری به سایت معاونت منابع انسانی دادگستری کل استان البرز به نشانی qazaalborz.ir مراجعه و موارد خواستهشده را درج کنند که وکلای دارای بیش از ۱۰ سال سابقه، اعضای هیأت علمی دانشگاهها و قضات بازنشسته بومی استان البرز جزو این افراد به شمار میروند.
وی متذکر شد: بعد از بررسی اطلاعات ثبت شده در سیستم، از افرادی که دارای شرایط لازم باشند دعوت به عمل خواهد آمد تا روند شرکت در آزمون و گزینش را طی کنند.
نظر شما