پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴

رییس سازمان تبلیغات اسلامی:

مراسم اعتکاف امسال لغو شد

مراسم اعتکاف امسال لغو شد

حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حاشیه مراسم رونمایی از سبد اول محصولات زندگی تبیان از لغو مراسم اعتکاف امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حاشیه مراسم رونمایی از سبد اول محصولات زندگی تبیان از لغو مراسم اعتکاف امسال خبر داد.

وی گفت: اگرچه قرار بود که در شهرهای دارای وضعیت بهتر از جمله شهرهای دارای وضعیت آبی و سفید مراسم اعتکاف با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود، اما طبق آخرین تصمیم‌گیری کارگروه ملی مدیریت مقابله با کرونا مقرر شده که برگزاری مراسم اعتکاف در همه شهرها منتفی شود.

وی گفت: بنابراین امسال در ماه رجب مراسم اعتکاف را نخواهیم داشت، اما به مردم توصیه می‌کنیم در روز مخصوص اعتکاف، اعمال مربوط از جمله روزه‌داری و مناجات و ادعیه را به جا آورند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: این تصمیمی است که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا به ما اعلام شده و قطعاً خود کارگروه در این باره اطلاع‌رسانی لازم را انجام خواهد داد.

کد خبر 5152840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha