۴ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۴

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی خبر داد؛

افزایش زمین های کشاورزی قراردادی سهم بری دانش در آذربایجان شرقی

افزایش زمین های کشاورزی قراردادی سهم بری دانش در آذربایجان شرقی

تبریز- رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت:٢٠٠هکتار از اراضی مایان تحت عنوان کشاورزی قراردادی سهم بری دانش ازتولید قرار گرفت که افزایش خوبی در این زمینه داشتیم.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام شفیعی عصر امروز در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت روز مهندس در محل سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی برگزار شد با اشاره به راه اندازی مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی گفت: اعتبارات دولت برای ارائه خدمات فنی و مهندسی به تولیدکنندگان کافی نیست.

وی با اشاره به قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی ادامه داد: در این راستا برخی از تشکل‌ها اعم از منابع طبیعی، امور اراضی، کلینیک‌های گیاه پزشکی و… قانونمند شدند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی از سال ۱۳۸۰ با مصوبه مجلس و تأیید شورای نگهبان در سطح استان با ۱۱ نفر و در سطح کشور با عضویت ۱۵ نفر در حال فعالیت است.

شفیعی بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی یک سازمان غیردولتی است که دارای ۱۵ هزار نفر عضو حقیقی و ۶۰۰ نفر عضو حقوقی در استان است.

وی با تأکید به اینکه نیازی به مراجعه حضوری صدور پروانه فعالیت برای واحدهای تولیدی جهاد کشاورزی نیست بیان کرد: متقاضیان برای صدور پروانه می‌توانند درخواست خود را به طور مستقیم با مراجعه به دفاتر سازمان نظام مهندسی در شهرستان‌ها ارائه کنند.

شفیعی با بیان اینکه نظارت بر کلیه طرح‌های آبخیزداری و عملیات بیولوژیکی، منابع طبیعی و محیط زیست بر عهده این سازمان است افزود: ۵۰۰ واحد فروشندگی سموم به داروخانه‌های گیاه پزشکی تغییر یافته است.

وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات در بخش کشاورزی، قطعه قطعه بودن اراضی است که مانع ورود خدمات فنی و مهندسی در این بخش می‌گردد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: ۲٠٠ هکتار از اراضی مایان تحت عنوان کشاورزی قراردادی سهم بری دانش از تولید زیر کشت قرار گرفت.

وی در پایان بیان کرد: ۷ مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی در تبریز وجود دارد و در استان نیز این تعداد ۹۰ واحد هست، هدف ما این است که به ۲۰۰ واحد افزایش دهیم تا به هر دهستان یک واحد برسد که به مردم خدمات بدهند.

کد خبر 5153950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha