به گزارش خبرنگار مهر، محمد محسن مصحفی در چهل و سومین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع کلانشهرهای ایران که صبح سه شنبه در مشهد برگزار شد با بیان اینکه دستگاههای مختلف باید رابطه سازندهای داشته باشند، گفت: چیزی که دراین سالها از آن غفلت شده است، ایجاد بستر و فضایی آرام در محیطهای تصمیم گیری است، که باعث شده تا مشکلات بین دستگاهی ادامه دار شود، دستگاهها دچار اختلاف باشند و امور مختلف با کندی پیش رود. مسئلهای که در شهرداری مشهد سعی شده با تغییر نگاهها و رویکردها تعاملات بین دستگاهی بهبود پیدا کند.
رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ضمن تأکید بر اینکه مشارکت مردم در مدیریت و کنترل شهرها باید بیشتر شود، افزود: یکی از اقدامات شهرداری برای افزایش مشارکت مردم در مدیریت شهری، اجرای طرح محله ما در سطح مناطق مختلف شهری است. در سالهای گذشته قانون هزینه ۵ درصد بودجه شهرداری با نظر و تصمیم گیری مردم تصویب شد اما برای اجرای آن سازوکار مناسبی وجود نداشت، تا اینکه از طریق شورای اجتماعی محلات تا در حدود ۴۸ محله شهر مشهد انجام شود.
وی ادامه داد: در این طرح مردم با مراجعه به محلات و دفاتر تسهیل گری و بیان نیازها و گفتگو، مشکلات محله خود را مطرح و در فرآیند تصمیم گیری مشارکت میکنند، شهرداری هم از طریق معاونتها درخواستها را پیگیری و نهایتاً ظرف مدت شش ماه انجام میدهد.
معاون شهردار مشهد با بیان اینکه، مشهد به خاطر مهاجر پذیری زیاد با مشکل بی هویت شدن محلات مواجه است افزود: شهرداری اقداماتی فرابخشی برای هم افزایی و همکاری بیشتر دستگاهها و انجام داده است که از جمله آن میتوان نگهداری معتادان متجاهر، ساماندهی کودکان کار و… با تأسیس مجتمع فرهنگی، قضائی شوق زندگی اشاره کرد که در آن از همه نهادها و سمنها نمایندهای حضور دارد و مسائل و معضلات زیر نظر نهادهای مربوطه حل و فصل میشود.
مصحفی به اجرای طرح حق تقدم پیاده در مشهد هم اشاره کرد و گفت: در این طرح که با هزینه بالا در تقاطعهای شهر انجام شد به عبور و مرور عابران پیاده توجه ویژه ای شد و از نتایج آن کاهش ۳۱ درصدی مجروحین و ۴ درصدی کشتهها در سوانح شهری است.
نظر شما