پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۲۲

کتاب "تصوف در ایران و آسیای مرکزی" منتشر شد

کتاب "تصوف در ایران و آسیای مرکزی" از سوی مرکز مطالعات فرهنگ ایران و آسیای مرکزی وابسته به کتابخانه ملی قزاقستان و رایزنی فرهنگی کشورمان در قزاقستان منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  این کتاب در موسسه انتشاراتی "دایک پریس" شهر آلماتی دریک هزار نسخه به زبان روسی چاپ شد.

در فروردین ‪ ۱۳۸۵همایشی درباره ابعاد مختلف تصوف و عرفان، تاریخ گذشته و امروز آن، آثار عارفان بزرگی چون "مولاناجلال‌الدین بلخی، عطار نیشابوری ، امام غزالی" و دیگر موضوعات با شرکت ‪ ۴۰اندیشمند از کشورهای ایران، قزاقستان، روسیه، تاجیکستان، ازبکستان، ترکمنستان و قرقیزستان در آلماتی برگزار شد. مطالب این کتاب گزیده مقالات آن همایش محسوب می شود.

در کتاب "تصوف در ایران و آسیای مرکزی"، مقاله‌های از اندیشمندان ایرانی "غلامحسین ابراهیم دینانی، اصغر دادبه، سیدباقر کمال الدینی، محمدحسین محمدی، محمدجواد امیدنیا و محمود محمدی عراقی" ازسوی دکتر"صفرعبدالله" و "قربان‌علی ادریسی" از فارسی به روسی ترجمه شده است.

 "مراد عوض‌اف" مدیرعامل کتابخانه ملی قزاقستان، "رامین مهمان پرست" سفیر ایران در قزاقستان و "حسن صفرخانی" رایزن فرهنگی ایران در قزاقستان مقدمه این کتاب را نوشته‌اند. 

کد خبر 515456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha