۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶

مدیرکل نوسازی مدارس اردبیل:

۱۰۰۰ کلاس درس در اردبیل کمبود داریم

۱۰۰۰ کلاس درس در اردبیل کمبود داریم

اردبیل- مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: در سطح استان اردبیل یک‌هزار کلاس درس کمبود فضای آموزشی داریم که به ازای احداث هر کلاس درس باید ۵۰۰ میلیون تومان منابع در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دولت لطفی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: بودجه امسال اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان ۱۹ میلیارد و ۶۸۸ میلیون تومان است که از این رقم در صورت تخصیص ۳۰ درصدی، شش میلیارد تومان منابع نصیب نوسازی خواهد شد.

وی به پروژه‌های نیمه‌تمام و راکد آموزشی در سطح استان اشاره کرد و گفت: برای تکمیل این واحدهای آموزشی به ۵۶ میلیارد تومان منابع نیاز داریم تا زمینه تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها فراهم آید.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل از اختصاص ۸۹ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های ملی و استانی در بخش مدرسه‌سازی اشاره کرد و افزود: در کنار اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان، سعی و تلاشمان بر این است تا از ظرفیت خیرین نیز در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استفاده کنیم.

لطفی تصریح کرد: به ازای هر دانش‌آموز شش متر مربع فضای آموزشی وجود دارد که از این لحاظ جایگاه یازدهم کشوری را داریم و همچنان سعی و تلاشمان بر توسعه فضاهای آموزشی و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اعم از آموزشی، پرورشی و نمازخانه‌سازی است که در این باب از ظرفیت منابع فروش و تغییر کاربری مدارس استفاده خواهیم کرد.

سهم اداره کل نوسازی اردبیل از اعتبارات استانی کمتر از ۲ درصد است

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: سهم اداره کل نوسازی استان اردبیل از اعتبارات استانی کمتر از دو درصد است ولی سعی می‌کنیم تا ۵۰ درصد ظرفیت اعتبارات ملی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استفاده کرده و در سال جهش تولید روند مناسبی را شاهد باشیم.

لطفی به آمادگی مجمع خیرین استان برای ساخت ۳۰۰ کلاس درس در سال آینده اشاره کرد و ادامه داد: اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان نیز در سال آینده تکمیل ۴۸ پروژه را با ۲۱۷ کلاس درس در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار داده تا با همکاری خیرین فضای آموزشی و پرورشی نیمه‌تمام، تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

وی در ادامه بیان کرد: در برخی از شهرستان‌ها ضرورتی بر احداث واحدهای آموزشی نمی‌بینیم ولی در اردبیل، مشگین‌شهر و پارس‌آباد با بیشترین کمبود در توسعه فضاهای آموزشی روبه‌رو هستیم که سعی و تلاشمان بر این است تا با استفاده از ظرفیت‌های به وجود آمده بتوانیم روند مناسبی را در تکمیل پروژه‌ها در پیش بگیریم.

کد خبر 5155362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha