علیرضا قاری قرآن در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه طی یک سال اخیر خدمات ویژهای در زمینه توسعه راهها، آسفالت معابر، کمک به ساخت مراکز خدمات رسان مانند ورزشگاهها، مراکز درمانی، مراکز فرهنگی و نوسازی بافت فرسوده را مورد توجه ویژه قرار داده است، اظهار داشت: در این زمینه باید توجه داشت که جذب اعتبارات نیز دراین زمینه به خوبی انجام شده است.
وی با بیان اینکه برای ساخت مسکن و نوسازی آن در بافتهای فرسوده تسهیلات با بهره پایین در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: مبلغ این تسهیلات در سال جاری افزایش داشته و این امر محرکی برای سرعت بخشی به بازآفرینی در بافت فرسوده اصفهان شده است.
استقبال شهروندان از تسهیلات بازسازی بافت فرسوده
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه شهروندان اصفهان چند سال گذشته کمتر از طرحهای بازسازی بافتهای فرسوده استقبال میکردند، ادامه داد: این در حالی است که طی پنج سال اخیر و با در نظر گرفتن تسهیلات ویژه مشارکت آنها نیز بیشتر شده است.
وی تعامل و همکاری ساکنان بافت فرسوده با شهرداریها و دولت میتواند منجر به ایجاد فضای باکیفیت برای زندگی شهروندان کمک کند، اضافه کرد: این امر در زمینه مهاجرت معکوس نیز تأثیر بسزایی دارد.
۱۴ هزار هکتار از اراضی شهری اصفهان بافت فرسوده است
قاری قرآن در ادامه با بیان اینکه حدود ۱۴ هزار هکتار از اراضی شهری استان اصفهان در زمره بافتهای فرسوده وناکارآمد شهری قرار دارد، ابراز داشت: این میزان حدود ۱۰ درصد کل بافتهای فرسوده وناکارآمد شهری کشور را شامل میشود.
وی با اشاره به اینکه سه هزار و ۷۸۳ هکتار از املاک واراضی بافت فرسوده استان اصفهان متعلق به سکونتگاههای غیررسمی وبافتهای حاشیهای است، تصریح کرد: براساس مطالعات و تحقیقات به عمل آمده تاکنون، بافتهای حاشیهای وسکونتگاههای غیر رسمی استان اصفهان دربرگیرنده ۵۰ محله است که ۴۵۰ هزار نفر در آن زندگی خواهند کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه ۳۵ پروژه بازآفرینی شهری در حال اجرا این استان اشاره کرد و گفت: این اداره کل در راستای اجرای مفاد موافقتنامه از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای ابلاغی ردیفهای مطالعات و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی، مطالعه و کمک به بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری و بند الف تبصره ۱۸ صندوق توسعه ملی در خصوص اجرای پروژههای بازآفرینی شهری اقدام کرده است.
نظر شما