به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، حمید رضا جانباز با اشاره به کارگشا بودن اجازه مقام معظم رهبری برای برداشت اعتبار از صندوق توسعه ملی برای آبرسانی روستایی، گفت: اولویت ما در آبرسانی پایدار، روستاهای فاقد آب هستند که تا پیش از این بصورت سیار و با تانکر آبرسانی میشدند و البته از ۴۰۰ روستای آبرسانی شده, ۱۶۸ روستا فاقد آب بودند که هم اکنون به آب شرب باکیفیت و پایدار متصل شده است.
وی با اشاره به هدف گذاری انجام شده برای آب رسانی پایدار و با کیفیت به ۱۶۶۹ روستا با جمعیت ۵۷۹ هزار نفر در سال ۹۹، ادامه داد: با افتتاح آبرسانی به ۴۰۰ روستا تا کنون به ۱۶۴۹ روستا با جمعیت یک میلیون و ۴۷ هزار نفر آبرسانی شده که این رقم بیش از هدف گذاری انجام شده است. اعتبار این طرحها ۱,۵۶۷ میلیارد تومان تخصیص یافته بود که این هدف گذاری در قالب پویش هر هفته الف- ب ایران انجام شده است.
جانباز به اشاره به همکاری مجلس شورای اسلامی برای تأمین اعتبار این طرحها، افزود: اگر مصوبات کمیسیون تلفیق به همین منوال تصویب شده به تأیید شورای نگهبان برسد و تبدیل به قانون شود ما از اعتبارات ریالی برنامه آبرسانی به ۴۱۰ روستا با جمعیت ۵۶۰ هزار نفر را در ۶ ماه نخست ۱۴۰۰ به نتیجه میرسانیم.
وی با بیان اینکه هدف گذاری ما در قالب آبرسانی به روستاها از صندوق توسعه ملی به اهداف خود نزدیک شده است، توضیح داد: برنامه ریزی ما آبرسانی به ۲۰ هزار و ۷۷۴ روستا با جمعیت ۱۰.۹ میلیون نفر آبرسانی بوده است که اینها در قالب ۱۰۲۳ مجمتع آبرسانی و ۱۷۱۴ تک روستا بوده که تاکنون به ۱۳ هزار و ۱۶۳ روستا با جمعیت ۸.۷ میلیون نفر آبرسانی انجام شده است که عملکرد ما نشان میدهد از هدف گذاری اولیه بیش از ۱۰ میلیون نفر به بیش از ۹.۳ میلیون نفر در قالب ۱۳۵۷ روستا آبرسانی شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: هدف گذاری ما روستاهای بالای ۲۰ خانوار بوده که با سازمان برنامه توافق شده است بخش زیادی از این روستاها که قبلاً آب و شبکه داشتند، اما به دلیل خشکسالی متمادی و کاهش کیفیت آب و یا فرسوده بود ن تأسیسات از آب پایدار محروم شدند در اولویت آبرسانی پایدار قرار بگیرند.
نظر شما