پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۳۰

رئیسی تاکید کرد؛

هنوز در قرنطینه ضعف داریم/ شرط خروج از شهرهای قرمز و نارنجی

هنوز در قرنطینه ضعف داریم/ شرط خروج از شهرهای قرمز و نارنجی

معاون بهداشت وزارت بهداشت، یکی از ضعف های مشهود در کنترل بیماری کرونا را، ایزوله سازی و قرنطینه بیماران عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رئیسی، صبح سه شنبه نوزدهم اسفند ۹۹، در برنامه نوروزی تشدید گام چهارم بسیج ملی مقابله با کرونا، به تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور پرداخت.

وی با اشاره به ممنوعیت‌های سفر در شهرهای قرمز و نارنجی، گفت: برای سفرهای ضروری با قطار و هواپیما و…، فقط با داشتن تست منفی امکان پذیر است.

رئیسی با عنوان این مطلب که هنوز در ایزوله و قرنطینه بیماران ضعف داریم، افزود: متأسفانه یکی از چالش‌های اساسی ما در کنترل بیماری کرونا، موضوع ایزوله سازی و قرنطینه بیماران است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ادامه به برنامه‌های تشدید مقابله با کرونا در گام چهارم اشاره کرد و گفت: بیماران باید حداکثر ظرف ۴۸ ساعت شناسایی شوند.

وی با اشاره به اقدامات خوبی که تا کنون در زمینه کنترل بیماری کرونا در کشور انجام شده است، افزود: یکی از برنامه‌های موفق در زمینه کنترل بیماری کووید ۱۹ در کشور، پوشش حمایتی و مراقبتی از سالمندان است.

رئیسی ادامه داد: تمامی گروه‌های سالمندان به تفکیک آسیب پذیری، شناسایی شده‌اند و شرایط حمایتی و مراقبتی از آنها فراهم شده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به شیوع ویروس جهش یافته در کشور، بر ضرورت بازآرایی جدید برای مقابله با رفتار بیماری تاکید کرد و گفت: قطعاً برای کنترل بیماری، نیاز به بازآرایی جدید داریم.

وی با اشاره به سرعت انتقال ویروس جهش یافته، افزود: اهمیت دارد که بتوانیم در شناسایی و قرنطینه بیماران با سرعت عمل بیشتری گام برداریم.

کد خبر 5165367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
      1 0
      تست همگانی و شناسایی افراد مبتلا بدون نشانه و افراد مبتلای نشانه دار و قرنطینه هدفمند این افراد می تواند شیوع بیماری را کنترل کند، در زمینه تولید انبوه تست کرونا فعال شویم تا بتوانیم روزانه میلیون ها نفر را تست همگانی کنیم و مبتلایان را شناسایی و قرنطینه هدفمند کنیم