لطف الله فروزنده قائم مقام جمعیت ایثارگران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وقتی فردی یا دستگاهی را مورد نقد قرار می دهیم در ابتدا باید نقاط قوت را مطرح و بعد از آن نقاط ضعف را طرح کنیم.
وی با تاکید براینکه "اصول" قابل نقد نیستند و این عملکرد و رفتار است که قابل نقد است، گفت: وقتی ما اصولی را پذیرفته ایم دیگر نمی توانیم آن را نقد کنیم که این اصول می تواند اعتقادی و دینی باشد و یا سیاسی ولی نقدعملکردی که در چارچوب این اصول انجام گرفته است بلامانع است.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه تاکید کرد: کسی که در میدان عمل است همه باید به آن کمک کنند، کسی که در خط مقدم جنگ است، هرچند اشکالاتی هم داشته باشد ، نباید تخریب شود.
قائم مقام جمعیت ایثارگران همچنین در مورد نقد پذیری دولت نهم اظهار داشت: آغوش دولت نهم برای نقد کاملا باز است و مصادیق آن هم فراوان است، اما متاسفانه حرکت های تخریبی از سوی برخی افراطیون شکل گرفته است.
وی با بیامن اینکه دولت تاکنون در برابر این تخریب ها حوصله فراوانی کرده است، افزود: به دلیل آثار اجتماعی بد این تخریب ها اگر من جای دولت بودم، این تخریب ها را ریشه یابی می کردم که البته معتقدم ریشه این تخریب ها را باید در خارج از کشور پیدا کرد.
این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: در هر نقدی که بیان می شود باید الزامات اخلاقی رعایت شود که در این زمینه باید فرهنگ سازی مناسب را انجام دهیم و همچنین ظرفیت نقد پذیری خودمان را افزایش دهیم و بتوانیم یکدیگر را تحمل کنیم.
فروزنده تاکید کرد: باید همه گروهها به این مرحله از رشد برسند که اگر هم روزی در قدرت نبودند، صبر و تحمل پیشه کنند و منافع ملی را در نظر بگیرند.
قائم مقام جمعیت ایثارگران در پایان خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از هرگونه ابهامی بهتر است رفتارهای حزبی و جناحی در کشور کاملا شفاف بشود ، چرا که برخی احزاب وقتی در قدرت هستند یک مبانی دارند و وقتی خارج از قدرت هستند ، مبانی آنها تغییر می کند.
نظر شما