به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم «ضیافت آفتاب» برای رونمایی از هفت اثر تجسمی تولید شده توسط هنرمندان اصفهان به مناسبت عید مبعث با حضور هنرمندان خالق این اثر و مسئولان حوزه هنری استان اصفهان و مجموعه فولاد مبارکه در گالری گلستان عمارت سعدی برگزار شد.
این ضیافت طلیعه تولید آثار مختلف هنری است
رئیس حوزه هنری استان اصفهان در این مراسم اظهار داشت: خوراک اصلی این ضیافت را هنرمندان اصفهان تولید کردهاند، دو تشکر ویژه دارم نخست از استاد محسن سلیمانی، خوشنویس و مدیر خانه خط حوزه هنری اصفهان که با هنرمندان در ارتباط بودند و پیگیری آثار را برعهده داشتند و تشکر دوم من از جناب نباتی نژاد و مجموعه فولاد مبارکه است که با ما همراهی کردند.
مجتبی شاه مرادی اظهار امیدواری کرد که این ضیافت طلیعه تولید آثار مختلف و برپایی ضیافتهای هنری متعدد باشد و چرخه تولید اثر هنری و راه یابی این آثار به زندگی مردم راه بیافتد.
توجه به مسئولیت اجتماعی حمایت از تولید آثار هنری و هنرمندان
در ادامه این مراسم مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان اظهار داشت: در مجموعه فولاد مبارکه علاوه بر تولید صنعت و فولادی که داریم و به نوعی قطب صنعت کشور هستیم در مسئولیتهای اجتماعی خود توجه ویژه ای به تولید آثار هنری و حمایت از هنرمندان داریم.
هادی نباتی نژاد با اشاره به اهمیت توجه به هنرمندان اصفهان با حضور خود در مجموعه فولاد مبارکه افزود: علاوه بر حمایتی که در مسئولیت اجتماعی داریم با پیشنهاد جناب شاه مرادی برای فعال کردن چرخه تولید و فروش آثار هنری تصمیم به ورود بیشتر در این حوزه گرفتیم.
وی با اشاره به حمایتهایی که فولاد مبارکه در مبارزه با بیماری کرونا از مجموعههای مختلف داشته است افزود: در بخشهای مختلف هنری سعی به حمایت داشته ایم و در این زمینه از برگزاری ضیافتهای هنری نیز حمایت خواهیم کرد و در رویدادهای دیگر هنری نیز که در آینده رقم خواهد خورد تلاش خواهیم کرد که از هنرمندان شهرمان حمایت کنیم.
آثار خطاطی ریشه تاریخی و غنای عمیقی دارند
همچنین مدیر خانه خط حوزه هنری اصفهان با اشاره به برگزاری این مراسم به مناسبت عید مبعث گفت: عید مبعث عید فرهیختگی، کرامت اخلاقی و تمرین خرد ورزی است و امیدواریم بتوانیم در این عید گامی برای هم افزایی و ایجاد همدلی و تجمیع قلوب برداریم و محبتهایمان را گسترش دهیم.
استاد محسن سلیمانی در خصوص برنامه «ضیافت آفتاب» و به نمایش گذاردن آثار هنری افزود: آثار هنری دارای شأنیتی هستند که میتوانیم به آن توجه جدی تری داشته باشیم و ما با این نگاه این پروژه تولید هفت اثر تجسمی و رونمایی از آن را استارت زدیم و در زمان محدود اساتید برای تولید آثار همت کردند.
وی تصریح کرد: در این برنامه تلاش بر این بود که آثاری از هنرمندان خطاط و نقاشی خط در این مجموعه قرار گیرند، آثار خطاطی ریشه تاریخی و غنای عمیقی دارند و میتوان در دورههای مختلف تاریخی بدان توجه کرد.
سلیمانی اظهار داشت: یکی از بهترین دستاورد برگزاری این برنامهها جلوگیری از بیهویتی و بدون شناسنامه بودن و ابتذالی که امکان دارد در برخی از آثاری که امروز خلق شود به وجود بیاید.
وی ادامه داد: این مهمترین رسالت هنری این برنامه است که علاوه بر فضای معنوی میتواند گوشزدی برای جامعه هنری در اصفهان باشد که فضای هنر را پاس بداریم و ارزشهای آن را به خوبی نگه داریم و به سمت شناسنامه دار شدن آثار هنری پیش رویم.
مدیر خانه خط حوزه هنری اصفهان خاطرنشان کرد: آثار هنری میتوانند تک به تک و مستقل رؤیت و تفسیر و تحلیل شوند و کم کم باید به سمت ارائه آثاری که استقلال فردی دارند توجه کنیم.
نظر شما