۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۲۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل:

فقر محتوا بزرگترین چالش فرهنگی جامعه است

فقر محتوا بزرگترین چالش فرهنگی جامعه است

اردبیل - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: فقر محتوا بزرگترین چالش فرهنگی جامعه است و بایستی برای غنا بخشی آن تلاش کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر پنجشنبه در جلسه هم اندیشی رؤسای ادارات شهرستان‌های اردبیل با موضوع عملیات‌های اولویت دار فرهنگی گفتمان ساز سال ۱۴۰۰، با تبریک اعیاد شعبانیه، هدف از برگزاری این جلسه را تبیین اولویت‌های پیش رو مخصوصاً ماه رمضان عنوان و بر ضرورت توجه به برنامه‌های فرهنگی و دینی در مناسبات ملی و مذهبی تاکید کرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، رویکرد جدید سازمان تبلیغات اسلامی را توسعه جامعه هدف و مخاطبان این سازمان عنوان کرد و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی تمامی کنشگران فرهنگی در لایه‌های مختلف جامعه را، مخاطب خود می‌داند و از انحصارگرایی در این زمینه جلوگیری کرده است.

وی افزود: دانشگاه، آموزش و پرورش، شوراهای حل اختلاف، دادگاه‌های خانواده، بازار و اصناف و… محل فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی است که در کنار اینها گروه‌های فعال فرهنگی مستقل هم جزئی از سازمان محسوب می‌شود که هم راستا با ایده و هدف این سازمان حرکت می‌کنند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده، نیازسنجی و توجه به زیست بوم مناطق را از شاخصه اصلی در برنامه ریزی فعالیت‌ها عنوان کرد و گفت: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها بایستی با احصای نیازهای فرهنگی مناطق برنامه ریزی کرده و طبق آن برنامه با استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و جذب نخبگان، به اجرای طرح‌های تأثیرگذار بپردازند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، فقر محتوا را بزرگترین چالش فرهنگی جامعه عنوان کرد و گفت: متأسفانه محتوای غنی و پربار در مسائل فرهنگی به حد کافی تولید نمی‌شود و از این رو نیاز به غنابخشی در بدنه فعالیت‌های فرهنگی مشهود است که در این میان سازمان تبلیغات اسلامی اگر از غنای محتوا برخوردار باشد، برای هر مسئله‌ای می‌تواند با برنامه ریزی دقیق وارد میدان شده و فعالیت‌های فاخر و اثرگذار فرهنگی اجرا کند.

وی به وجود نیروهای انسانی فعال و متعهد در سازمان تبلیغات اسلامی اشاره کرد و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در ارتباط با فعالان فرهنگی و دینی توانسته است ظرفیت عظیمی از نیروی انسانی کارآمد و مجرب در حوزه مسائل فرهنگی گردهم آورد و برای ورود به مسائل مختلف، عالمانه و با برنامه ریزی دقیق پیش رود.

حجت الاسلام جعفرزاده، توجه به حوزه بانوان در اجرای فعالیت‌های فرهنگی را از دیگر اولویت‌های سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد و گفت: توسعه شبکه تبلیغی بانوان، راهبری فعالیت‌های بانوان فرهیخته با نظارت ادارات تبلیغات اسلامی در شهرستان‌ها و تعامل مستمر با حوزه علمیه خواهران، بایستی در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، تقویت و توسعه شبکه تبلیغی را از بخش‌های مهم و هدف اساسی فعالیت‌های فرهنگی این اداره بیان کرد و افزود: روحانیون و علما، هیئت‌های مذهبی، کانون‌های فرهنگی و تبلیغی و کانون مداحان از شبکه‌های فعال در توسعه فعالیت‌های تبلیغی هستند که بایستی با برنامه ریزی جدی و هدفدار، این شبکه عظیم تبلیغی را راهبری کرده و تعامل و همکاری متقابل را تقویت بخشید.

وی از رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها خواست، قبل از ماه رمضان، در مساجد حضور یافته و با هیئت امنا و امامان محله جلسه هم اندیشی برگزار کرده و به بررسی مسائل و مشکلات محلات پرداخته و مساجد را برای ماه رمضان آماده کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده در ادامه، توجه ویژه به فضای مجازی و ایجاد شبکه واحد برای فعالان فضای مجازی را ضروری دانست و گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی استان، در جلسه مشترک با مدیران ۸۴ گروه و کانال فعال استان اردبیل این گروه‌ها را به همکاری دعوت کرده که نتیجه این همکاری تولید ۸۰۰ کانال مذهبی مرتبط با تبلیغات اسلامی اردبیل است که توانسته محتوای مطلوب فرهنگی و دینی برای استفاده کاربران به اشتراک بگذارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، بر ضرورت تأمین محتوای موثق و مستند در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: مطالب ارائه شده بایستی غیر تکراری، مستند، همراه با منبع دقیق باشد که در این خصوص بایستی کانال مرجع برای مطالب فضای مجازی ایجاد و تأمین محتوا از این طریق صورت گیرد.

وی از ایجاد شبکه اختصاصی در صدا و سیما ویژه فعالان فرهنگی کشور خبر داد و گفت: طبق جلسه مشترک رئیس صدا و سیما و فعالان فرهنگی، مقرر شد شبکه تلویزیونی مجزا برای فعالان فرهنگی و دینی اختصاص داده شود که این امر فرصت بسیار مغتنم برای توسعه گسترده آموزه‌های دینی در سطح وسیعی از جامعه است و باید به نحو شایسته از این فرصت بهره برد.

کد خبر 5172736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۲۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۹
      0 0
      با تشکر،به نظرم برای پربار کردن محتوی در مسایل فرهنگی، نیازمند بیشتر1- شناخت بخصوص نوجوانان دارای استعداد و 2-هموار کردن مسیر انها توسط سازمانها و ادارات مختلف و مرتبط هستیم تا این راهکا های رفع این نیازها بطور عادت اجتماعی و فرهنگی باشند.
    • محمد IR ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۹
      0 0
      در ادامه، نکته مهم در فراهم کردن مسیر،ایجاد محیط جهت تقویت القاعات خود توانایی در نوجوانان است، یعنی بطور غیر مستقیم شبیه شیوه روانشناسی یادگیری، حس و منطق انها به تمایلات درونی،اراده و پشتکار برسند.مهمترین کاربرد
    • محمد IR ۲۲:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۹
      0 0
      با عرض پوزش در ادامه،برای فراهم کردن مسیر نوجوانان برای تقویت خود القایی و خود باوری، وجود تشویقهای مستمر و مختلف مبتنی بر رفع نیازهای خود و خانواده انها توام با بروز استعدادها در تقویت حس و منطق فردی و اجتماعی کارامد میباشد.با تشکر.