۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۲۳:۳۸

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:

مجمع خیران تبلیغ دین در استان سمنان راه‌اندازی شد

مجمع خیران تبلیغ دین در استان سمنان راه‌اندازی شد

سمنان- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه مجمع خیران تبلیغ دین در استان راه اندازی شده است، گفت: کمک گرفتن از ظرفیت خیران برای اجرای برنامه‌های دینی و قرآنی محور این مجمع است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس عبدالهی شامگاه پنج شنبه در نشستی با فعالان قرآنی استان سمنان به میزبانی تبلیغات اسلامی استان سمنان، با بیان اینکه منابع انسانی مهمترین بخش یک تشکیلات است، افزود: اجرای طرح‌های قرآنی با کمک گرفتن از خیران و استفاده از ظرفیت‌های مردمی میسر می‌شود لذا باید تکیه بر بودجه‌های حاکمیتی کم و خودکفا شویم.

استفاده از ظرفیت‌های مالی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه در صورت وجود اعتبار می‌توان قرار دادهای برون سپاری را بهتر مدیریت کرد، تاکید داشت: مجمع خیران قرآنی می‌تواند یکی از مکان‌هایی باشد که به کمک آن خانه‌های قرآنی را ارتقا بخشید.

عبدالهی با بیان اینکه سیاست ما این است که استان را با اعتبارات داخلی خودکفا کنیم، بیان کرد: نخستین مجمع خیران تبلیغ در هفته گذشته برگزار شد تا یک شبکه خیران دوست دار دین، مذهب، قرآن و اهل بیت (ع) ایجاد و بتوانیم جذب اعتبارات خوبی را شاهد باشیم از سوی دیگر باید گفت فعالیت‌های مذهبی و قرآنی موضوعی است که هر آدم با هر سلیقه و رویکرد مذهبی و سیاسی و … در آن حضور دارد و در نتیجه می‌بایست از این ظرفیت‌ها بهره برد.

وی ابراز کرد: یکی از مسائلی که امروز باید به آن دقت داشته باشیم این است که آیا بودجه‌های اندکی که وجود دارد بهینه استفاده می‌شود یا خیر؟

ضرورت اصلاح رویه برنامه‌های قرآنی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه سابقاً روال بر این بود که از مرکز برنامه‌هایی ابلاغ می‌شد و در استان‌ها به اجرا در می‌آمد، بیان کرد: امروز شیوه برعکس است و اداره‌ای موفق است که از شهرستان بتواند برنامه به تهران اعلام، سپس بررسی و بعد دوباره برای اجرا مد نظر قرار گیرد لذا این امر به پویایی تبلیغات اسلامی کمک می‌کند وگرنه اجرای برخی برنامه روتین مانند برگزاری دوره‌های قرآنی و … کار سختی نیست.

عبدالهی با بیان اینکه همه برنامه‌ها از ساختار و بودجه شروع می‌شوند در نتیجه اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی، ارشاد اسلامی، جبهه انقلاب اسلامی و حتی شهرداری‌ها هم اداره قرآنی دارند اما آیا فرهنگ قرآنی آن‌طور که باید و شاید در استان ترویج یافته است؟ افزود: ساختار اداری اینگونه سبب می‌شود تا اعتبارات صرف مواردی شود که مورد نیاز آن مقطع اصلاً نیست برای مثال ما در سال‌های اخیر در ساخت خانه‌های قرآنی بدون در نظر گرفتن جامعه هدف آن کارهای بزرگی کرده اما از خودمان نپرسیده‌ایم که آیا اجرای کار فقط ساخت ساختمان است؟

کد خبر 5172883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha