به گزارش خبرگزاری مهر، درحالیکه انگلیس برای کاهش تدریجی محدودیتهای مربوط به کووید ۱۹ آماده میشود، در ولز، در غرب این کشور مقررات منع سفرهای داخلی از امروز برداشته شده است.
در همین حال بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس گفته براساس شواهد مانعی برای اجرای نقشه راه کاهش مقررات در انگلستان ندیده و انتظار میرود فعالیتهای اقتصادی غیرضروری از ۱۲ آوریل برداشته شود.
در این میان اتحادیه اروپا و بسیاری نقاط دیگر جهان اما نگران موج سوم شیوع کرونا و کمبود واکسن هستند.
برای مثال لهستان محدودیتهای بیشتری را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اعمال کرده است. این کشور از نظر ابتلاء به ویروس کرونا دارای رکورد است.
بی بی سی در این رابطه مینویسد: تعطیلی آرایشگاهها، فروشگاههای زنجیرهای لوازم خانگی و مبلمان به محدودیتهای جدیدی که از هفته پیش آغاز شد، افزوده شدند. پیش از این، مشاغل غیرضروری مانند مراکز فرهنگی و ورزشی و هتلها به مدت سه هفته تعطیل شدند.
شمار مراکز مذهبی که برای عید پاک اجازه داشتند به روی نیایشگران گشوده شوند، کاهش یافته است.
«ماتئوش موراویتسکی» نخستوزیر میگوید لهستان از آغاز همهگیری این بیماری، دشوارترین دوره را طی میکند.
در پی شیوع موج تازه ویروس کرونا در اروپا و افزایش موارد ابتلاء، بسیاری کشورهای اروپایی محدودیتهای تازه آمد و شد وضع کردهاند. آلمان، فرانسه، ایتالیا، فنلاند و سوئیس از جمله این کشورها هستند.
اما یک روز بعد از اعلام محدودیتهای شدید در آلمان برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا، آنگلا مرکل، صدر اعظم این کشور، محدودیتهای تازه را لغو کرد.
مرکل بعد از جلسهای اضطراری با رهبران ایالتهای آلمان اعلام کرد که اعمال محدودیتهایی که در آستانه تعطیلات عید پاک (از اواخر این هفته) اعلام شده بود، عملی نیست.
روند واکسیناسیون کرونا در اروپا از آمریکا و بریتانیا عقبتر است. یکی از دلایل این کندی این است که واکسن استرازنکا به اندازه کافی در اختیار این کشورها قرار نگرفته و این مسئله تبدیل به یک دعوای سیاسی بزرگ و طولانی بین انگلیس و اتحادیه اروپا شده است.
نظر شما