به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مصطفی حسینی عصر یکشنبه در نشست با فعالان قرآنی استان بوشهر ضمن تبریک سال جدید و میلاد منجی عالم بشریت، اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش معارف قرآنی در پویش جلسات خانگی قرآن کریم است.
وی با بیان اینکه جامعه قرآنی عصر کشور آمادگی برگزاری کارگاههای آموزشی در خصوص نحوه برگزاری جلسات خانگی قرآن کریم در استان بوشهر را دارد اضافه کرد: یکی از اهداف بنیادین شبکه سراسری پویش خانگی قرآن کریم تربیت نسلی قرآنی برای حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی است.
حجت الاسلام حسینی تاکید کرد: حمایت همه جانبه از فعالیتهای فرهنگی و رسانهای در حوزه قرآن و عترت و شهدا به منظور رشد و ارتقا سطح فرهنگ عمومی جامعه باید در اولویتهای نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر باشد.
وی ادامه داد: در استان بوشهر با هدایتهای راهبردی و ژرفاندیشی نماینده ولی فقیه در استان و طراحی سند چشم انداز ۲۰ ساله فعالیتهای قرآنی، این استان به عنوان پایتخت قرآنی ایران انتخاب و نامگذاری شده است و میبایست قدر این فرصت عظیم را دانست و با مشارکت دادن مؤسسات قرآنی و استفاده از پویشهای مردمی، از این لحظات ناب بهره معنوی را ببرید.
رئیس جامعه قرآنی عصر بیان کرد: فاز نخست شبکه پویش خانگی قرآن کریم منطقه خلیج فارس در پنج شهرستان بوشهر، کنگان، دشتستان، گناوه و تنگستان اجرا و آغاز شده است.
وی اعلام کرد: در بحث راهاندازی قرارگاه مواسات مومنانه از سوی جامعه قرآنی عصر کشور یک سری حمایتهای قابل توجهی از استعدادها و نخبگان و مربیان این شبکه تا کنون انجام و صورت پذیرفته است.
نشست تخصصی فعالین پویش خانگی قرآن کریم به همت مؤسسه طاهای بوشهر در محل سالن همایشهای شهدای فرهنگ و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکز استان برگزار شد.
مدیر مؤسسه طاها و مسئول جامعه قرآنی عصر شهرستان بوشهر در این نشست به ارائه گزارشی در رابطه با استقبال مردم شهرستان بوشهر از پویش جلسات خانگی قرآن کریم پرداخت و اظهار کرد: حرکت پایدار و گسترش شبکه پویش خانگی قرآن کریم مستلزم تولیدات محتوای فرهنگی و رسانهای در بستر چند رسانهای فضای مجازی ویژه ذائقه سایر اقشار و جامعه هدف است.
زهرا کشاورزنیا به قدمت برگزاری ۷۰۰ ساله محافل قرآنی و مجالس اهل بیتی به صورت خودجوش و مردمی در منازل و تکایا و مراکز دینی و فرهنگی شهری و روستایی استان بوشهر اشاره کرد و افزود: استان بوشهر که امسال از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان پایتخت قرآنی ایران انتخاب و نامگذاری شده است، نشان از ریشه دار شدن فرهنگ قرآنی و عترتی و معارفی در این خطه جنوب کشور و منطقه استراتژیک خلیج همیشه فارس است.
وی ادامه داد: در این رابطه عزم جهادی مجریان و متولیان فرهنگی و قرآنی کشور را میطلبد که استعدادها و نخبگان و تشکلها و رسانههای دینی را در راستای حیات و پویاترشدن فعالیتها مورد لطف و حمایت معنوی و مادی خود قرار دهند.
در این جلسه که حجت الاسلام محمدرضا اسماعیل پور، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر نیز حضور داشت، سایر فعالین شبکه پویش خانگی قرآن کریم شهرستانها نیز به ارائه نقطه نظرات خود در حوزه تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی پرداختند.
نظر شما