به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، یوسف رضایی با اعلام این خبر افزود: ارتقای کمی و کیفی انجمن های علمی دانشجویی از مهمترین برنامه های بخش فرهنگی دانشگاه است.
وی افزود: هم اکنون ۱۳ انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه فعالیت می کنند، اما دانشگاه دارای ۲۲ گروه آموزشی تخصصی است که می توانیم برای دانشجویان هر رشته و هر گروه آموزشی، یک انجمن علمی داشته باشیم و درصددیم تا با حمایت دانشجویان گروه هایی که انجمن علمی ندارند، به آنان در تشکیل انجمن علمی کمک کنیم.
رضایی اظهار داشت: برای ارتقای کیفی انجمن های علمی دانشجویی نیز برنامه داریم تا سامانه ای شبیه سامانه آموزشی کارکنان، برای دانشجویان در انجمن های علمی طراحی و راه اندازی شود و برنامه های آموزشی فراتر از آموزش دانشگاه، با بهره گیری از توانایی علمی و تخصصی اساتید و صاحبنظران بنام داخلی و خارجی تهیه و در سامانه بارگذاری شود.
وی تاکید کرد: این سامانه قابلیت برگزاری آزمون هم خواهد داشت تا به شرکت کنندگان در هر دوره آموزشی، گواهینامه مربوط به آن دوره نیز اعطا شود.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، «تقویت کانون های خیریه و جهادی» را از دیگر برنامه های فرهنگی سال جدید برشمرد و گفت: با همکاری کانون های خیریه و جهادی، همانند سال گذشته فعالیت های مرتبط با حوزه های سلامت اجتماعی و توانبخشی در مناطق آجرپزی محمود آباد و مرتضی گرد، برنامه ریزی و اجرا می شود.
وی افزود: در سال جدید، برنامه داریم تا کانال ها و گروه های دانشجویی دانشگاه در فضای مجازی به صورت ضابطه مند، ارتقا یابند و از تنوع و سلایق مختلف برخوردار شوند.
رضایی، «شناسایی دانشجویان با نیازهای ویژه و حمایت های فرهنگی و آموزشی از آنها» را از دیگر برنامه های فرهنگی دانشگاه در سال جدید اعلام کرد و گفت: این برنامه ها، با همکاری دو معاونت فرهنگی – دانشجویی و آموزشی انجام می شوند و تلاش می کنیم که دانشگاه بعد از خانواده، حامی و پشتیبان دانشجویان برای حفظ سلامت اجتماعی و روانی آنان باشد تا دانشجویان با کمترین دغدغه بتوانند به تحصیل ادامه داده و در مسیر رشد و تکامل حرکت کنند.
وی با اشاره به اجرای برنامه های متعدد فرهنگی در سال گذشته گفت: براساس اعلام معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، بخش فرهنگی دانشگاه علوم توانبخشی به لحاظ کمی و کیفی برنامه های فرهنگی و وبینارهای دانشجویی که در سال گذشته برگزار کرد، با فاصله چشمگیری نسبت به سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، بالاترین رتبه را کسب کرده است.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: از اسفندماه سال ۱۳۹۸ که در داخل کشور با شیوع گسترده بیماری کرونا روبه رو شدیم و برای پیشگیری از گسترش آن، دانشگاه های کشور تعطیل شد، کلاس های درس دانشجویان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مانند سایر دانشگاه های کشور بصورت مجازی برگزار شد.
وی افزود: با تداوم آموزش مجازی، معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه نیز با برنامه های متعدد فرهنگی و آموزشی از طریق فضای مجازی، فاصله دانشجویان در اقصی نقاط کشور را با دانشگاه، به حداقل ممکن رساند و از طریق برگزاری برنامه های متعدد فرهنگی و آموزشی، ارتباط آنان را با دانشگاه حفظ کرد.
نظر شما