پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۱۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۴۰

معاون جهاد کشاورزی بوشهر:

پایان مرحله دوم مقابله با ملخ‌ها در استان بوشهر/ خسارتی نداشتیم

پایان مرحله دوم مقابله با ملخ‌ها در استان بوشهر/ خسارتی نداشتیم

بوشهر - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از پایان مرحله دوم مقابله با ملخ‌ها در استان خبر داد و گفت: خوشبختانه ریزش ملخ‌ها تاکنون خسارتی در استان بوشهر نداشته است.

خسرو عمرانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی سه سال اخیر مراحل مختلف مقابله با ملخ‌های صحرایی در استان بوشهر اجرا شده است که با تجربه سال‌های پیش، مقابله با ملخ‌ها در سریع‌ترین زمان و قبل از بروز خسارت انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کوچک‌ترین تعلل در مقابله با هجوم ملخ‌ها باعث بروز خسارت‌های گسترده‌ای به منابع طبیعی و بخش کشاورزی می‌شود افزود: با فعالیت گروه‌های ردیابی، ریزش ملخ‌ها در سریع‌ترین زمان رصد می‌شود و عملیات مقابله انجام می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: عملیات مقابله با ملخ‌های در سال‌های ۹۷ و ۹۸ به ترتیب در سطح ۱۰۴ هزار و ۴۳ هزار هکتار از عرصه‌های استان بوشهر انجام شد.

وی افزود: در سال زراعی ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ نیز دو مرحله عملیات مقابله با ملخ‌ها انجام شده است که در مجموع هزار و ۸۵۴ هکتار از عرصه‌های استان بوشهر تحت تأثیر قرار گرفته است.

عمرانی بیشترین سطح مقابله با ملخ‌ها در سال جاری را مربوط به شهرستان گناوه با ۸۷۷ هکتار دانست و افزود: عملیات مقابله با ملخ‌ها در ۸۰۷ هکتار شهرستان دیلم، ۱۰۰ هکتار شهرستان بوشهر و ۷۰ هکتار شهرستان دشتستان انجام شده است.

کد خبر 5180960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha