به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب جلالی ظهر یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شاهرود به میزبانی نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان شاهرود، با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی باید از دستگاههای اجرایی و فرهنگی غیر عضو نیز در جلسات دعوت به عمل آورد، تاکید کرد: دعوت از دستگاههای اجرایی و حضور در شورای فرهنگ عمومی و مطالبه از آنان پیرامون برنامهها و اقدامات میتواند در راستای ارتقای فرهنگی شهرستان مؤثر باشد.
وی با بیان اینکه امروز نیاز به پیوست فرهنگی و اقتصادی برای غالب طرحها و برنامههای مطروحه در شهرستان و به خصوص نهادهای اجرایی و خدماتی بیش از پیش دیده میشود، بیان کرد: حضور دستگاهها و تشریح اقدامات و مسائل مرتبط با شهرستان و شنیدن نقطه نظرات و بحث درباره آنها هم به تعالی برنامههای اجرایی کمک میکند و هم دستگاهها ملزم به اجرای برنامهها با کیفیت تری میشوند.
ارائه برنامههای عملیاتی
فرماندار شاهرود ادامه داد: برای مثال محیط زیست عضو شورای فرهنگ عمومی نیست اما به دلیل اهمیتی که محیط زیست در شهرستان شاهرود داشته و این امر گره تنگاتنگی با مسائل فرهنگی و اجتماعی ما خورده، میتوان این دستگاه را دعوت و از برنامههای آنها مطلع شد.
جلالی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی باید مطالبهگر باشد، ابراز داشت: یکی از دیگر بخشهایی که باید درباره آن کارهای ویژهای کرد، فضای مجازی است لذا دستگاههای ذیصلاح و مرتبط با این موضوع میبایست حضور یافته و برنامههایی که تا پایان سال دارند را از آنان مطالبه کرد.
وی افزود: مجموعه ورزش و جوانان باید شاخصهایی داشته و وضعیت شهرستان را تحلیل کند تا ببینیم چه نقاط ضعف و قوت، فرصتها و تحلیلهایی داریم که باید از وضعیت موجود تا وضعیت مطلوب را با مجموعهای از برنامهها پر کنیم لذا با این تحلیلهای کمی و کیفی امیدوار میشویم که در طول سال چالشها را کاهش دهیم و شورای فرهنگ عمومی مکان اصلی بیان این مسائل است لذا دستگاههای عضو و غیرعضو میبایست نسبت به این شورا، اهمیت دهند.
معاون ستاندار سمنان تاکید کرد: شورای فرهنگ عمومی نقش اثرگذار در حوزههای اجتماعی دارد و مشکلاتمان نیز برای تبیین در این نشست کم نیستند.
رونمایی از کتاب ویژه دفاع مقدس
یک فرمانده سابق دوران دفاع مقدس نیز در این نشست با بیان اینکه سال گذشته طرح نوشتن تجربیات علمی رزمندگان استان سمنان که به خصوص در اواخر جنگ در غالب تیپ مستقل قائم (عج) انجام وظیفه میکردند، مطرح و تصمیم بر اجرای این طرح و نوشتن یک کتاب گرفته شد، گفت: این پروژه در غالب یک کتاب علمی تحت عنوان تجربیات علمی رزمندگان استان در دفاع مقدس تبدیل به یک کتاب شد که امروز خوشبختانه آئین رونمایی از آن برگزار میشود تا یاد حماسههای رزمندگان ما به خصوص در عملیات مرصاد و شهدای شهرستان شاهرود گرامی داشته شود.
سعید اللهیاری بیان کرد: درباره تجربیات رزمندگان استان به خصوص مرصاد کارهای مفیدی انجام شده است، ابراز کرد: تفاوتی که این کتاب با دیگر آثار دارد این است که این کتاب در زمینه علمی مانند یک رساله دکتری نوشته شده و در بخشهایی از آن به مبانی نظری رزم پرداخته شده تا اصول و تئوریهای توان رزم شناسانده شود و در کنار آن مبانی فکری و نظری و ایدئولوژی سازمان منافقان تبیین تا به نسل جوان معرفی شود. در کنار این مسائل گفتمان انقلاب در برابر گفتمان سازمان منافقان در این کتاب پرداخته میشود تا مقایسهای به ذهن مخاطبان برسد.
وی با بیان اینکه این کتاب به این موضوع پاسخ میدهد که چطور منافقان فکر کردند که میتوانند علیه ایران اسلامی عملیات کنند و البته رزمندههای ما در مؤلفههای مادی و تجهیزات و همچنین معنوی چه چیزهایی داشتند و نهایتاً عملیات مرصاد مورد بحث قرار میگیرد، افزود: در این کتاب مفصل به مرصاد پرداخته شده و این موضوع که نیروهای استان سمنان به صورت اتفاقی در جایی قرار میگیرد که نخستین یگان در برابر دشمنان میشود لذا مجاهدت رزمندگان استان در این عملیات بسیار قابل توجه بوده است.
به گزارش مهر، رونمایی از کتاب تجربیات علمی رزمندگان استان سمنان در دوران دفاع مقدس با حضور اعضای شورای فرهنگ عمومی رونمایی شد.
نظر شما