خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: پوشش عجیب و بی وقفه مرگ «شاهزاده فیلیپ» همسر ملکه انگلیس در رسانههای آمریکایی و انگلیسی با موجی از انتقاد شهروندان این دو کشور مواجه شد.
بعد از اعلام کاخ باکینهام مبنی بر فوت همسر ملکه انگلیس، رسانههای این کشور و نیز برخی رسانههای آمریکایی در اقدامی عجیب و مستمر اقدام به پوشش گسترده این خبر کردند.
انتشار تصاویر و اخبار پی در پی به گونهای بود که مخاطب در نگاه نخست، سایت خبری شبکه سی ان ان و بی بی سی را با سایت شخصی خاندان سلطنتی انگلیس اشتباه میگرفت.
براساس این گزارش، تقریباً تمامی صفحات نخست این رسانهها مملو از تصاویر و شرح زندگینامه و نیز اندوه ملکه انگلیس شده بود.
این درحالی است که این رسانهها درباره تحولات مهم جهان بویژه موضوعاتی که مربوط به نسل کشی و کشتار مسلمانان در تمامی نقاط جهان بی توجه عبور میکنند یا حتی آن را نادیده میگیرند.
از سوی دیگر، بسیاری از رهبران سیاسی جهان، به ویژه آنهایی که کشورشان برای چندین دهه اسیر استعمار انگلیس بوده و همچنان نیز با تبعات استعمار آن دوران دست و پنجه نرم میکنند، با پیامهای تسلیت عجیب خود، خدمات خاندان سلطنتی و شخص شاهزاده فیلیپ به کشورشان را ستوده و مدعی شدهاند که مردم این کشورها هرگز این خدمات و احساس مسئولیت وی را فراموش نخواهند کرد!
نخست وزیر انگلیس: خدمات شاهزاده فیلیپ خارق العاده بود!
«بوریس جانسون»، نسخت وزیر انگلیس، در پیام تسلیت خود زندگی همسر ملکه این کشور را «خارق العاده» توصیف کرد و وی را حامی اصلی ملکه و سلطنت وی در طول هفتاد سال زندگی مشترکشان دانست که کمک شایانی به عبور خاندان سلطنتی انگلیس از فراز و نشیبهای تاریخی کرده است.
ستایش «جو بایدن» از همسر ملکه و تناقض «مگان مارکل»!
«جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا نیز در پیام تسلیت خود، شاهزاده فیلیپ را خادم بی ادعای بریتانیا و مردم این کشور خطاب کرد. این در حالی بود که رسانههای آمریکایی همچنان پیگیر تبعیض نژادی اعمال شده علیه «مگان مارکل» عروس خاندان سلطنتی هستند. مارکل تمامی خاندان سلطنتی را به تبعیض نژادی علیه خود و جدا کردن وی از این خانواده متهم کرده و حتی اعلام کرده بود علیرغم شرایط نا بسامان جسمانی وی که ناشی از دوران بارداری بوده، خاندان سلطنتی از ارائه خدمات ساده پزشکی نیز به وی امتناع ورزیدهاند!
سخنان عجیب نخست وزیر هند!
«نارندرا مودی» نخست وزیر هند نیز در پیام تسلیت خود بدون اشاره به نقش بی بدیل انگلیس در سالها استعمار و تصرف تلخ کشورش با دستور و نظارت خاندان سلطنتی، شاهزاده فیلیپ را در خط مقدم ابداع و ارائه خدمات عمومی به مردم دانست!
نخست وزیر کانادا و ستودن استعمار انگلیسی!
«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا نیز در پیام تسلیت خود این چنین نوشت: شاهزاده فیلیپ شخصی با اهداف و اعتقادات عالی بوده و انگیزه او در احساس وظیفه نسبت به دیگران بسیار والا بود. وی به ساختار اجتماعی کشور ما و تمامی جهان کمک کرد! این در حالیست که کانادا همچنان با نقض گسترده حقوق شهروندان بومی خود که پس از استعمار انگلیس مجبور به ترک خانههای خود و واگذاری آنها به سربازان بریتانیایی شدند، دست و پنجه نرم کرده و همچنان دیگر کشورهای جهان را به نقض حقوق بشر متهم میکند!
مدعیان حقوق بشر فرانسوی و ستایش روباه پیر!
«امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه، کشوری که خود را خاستگاه حقوق بشر و دمکراسی در جهان معرفی میکند نیز با انتشار بیانیهای، شاهزاده فیلیپ را نماد شجاعت، احساس مسئولیت و تعهد به جوانان و محیط زیست خواند.
«بی بی» و اسرائیل بی سرپرست!
اما شاید جالبترین پیام تسلیت مربوط به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی باشد. وی شاهزاده فیلیپ را نماد کامل خدمت عمومی خطاب کرده و خلاء وجود وی را در سرزمینهای اشغالی و تمامی جهان محسوس دانست! البته از آنجا که به گواه تاریخ و اسناد موجود، خواستگاه ریشههای تفکر صهیونیسم و بسیاری از انحرافات حتی در در دین مبین اسلام مانند «وهابی گری» و «بابی گری» در انگلیس نهفته است، این اظهارات نتانیاهو چندان هم عجیب نبوده و امری عادی جلوه میکند.
وقتی صدراعظم آلمان دم از دوستی با انگلیس میزند!
«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان نیز که گویی جنگ جهانی دوم را از یاد برده، در پیام تسلیت خود، شاهزاده فیلیپ را دوست مردم آلمان خوانده و مدعی شده که احساس مسئولیت وی هیچگاه فراموش نخواهد شد!
ادعای عجیب دبیر کل سازمان ملل!
«آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل نیز بدون اشاره به آگاهی کامل این سازمان از فروش تسلیحات انگلیسی به عربستان سعودی برای بمباران مردم بی دفاع یمن و سایر کمکهای تسلیحاتی و مالی لندن به رژیمهای دیکتاتوری جهان ماند رژیم بعث عراق و همچنین کمک به کودتا در بسیاری از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی، خدمات شاهزاده فیلیپ را به خاطر کمک به ۸۰۰ سازمان بین المللی خیریه ستوده است. وی در عین حال هیچ اشارهای به این موضوع نکرده که عمده کشورهای هدف کمکهای به اصطلاح خیریه انگلیس، همان کشورهای مستضعفی هستند که فقر و عقب ماندگی آنها ناشی از سالها استعمار لندن بوده که از جمله میتوان به اکثر کشورهای آفریقایی اشاره کرد که علیرغم برخورداری از ثروت و منابع ملی فراوان، امروز با فقر و بیماری دست و پنجه نرم کرده که گزارش وضعیت فاجعه بار آنها را هرازگاهی شخص جناب دبیرکل محترم سازمان ملل تحت عنوان گزارش قرائت کرده و نسبت به آن ابراز تأسف میکند!
نظر شما