مهدی کشمیری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت اعطای گرنت به دانشگاهها گفت: در سال ۹۹ در یک برنامه آزمایشی به دانشگاههای ۶ استان از جمله اصفهان، خوزستان، آذربایجان شرقی، سمنان و مرکزی گرنت تعلق گرفت و در سال ۱۴۰۰ قرار است این برنامه گسترش یابد.
وی از برنامه وزارت علوم برای اعطای هزار و ۵۰۰ گرنت فناوری به دانشگاهها در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: این گرنت قرار است به دانشگاههای ۲۰ استان تعلق گیرد و در حال حاضر دانشگاهها برای دریافت آن در مرحله ثبت نام هستند.
مدیر کل دفتر امور برنامه ریزی فناوری وزارت علوم با اشاره به اینکه اعتبار در نظر گرفته شده برای هزار و ۵۰۰ گرنت، حداقل ۳۰ میلیارد تومان است، بیان کرد: مسئولیت اجرای این برنامه در استانها، پارکهای علم و فناوری استانی یا دانشگاهی هستند.
کشمیری با اشاره به اینکه گرنت فناوری شامل ۳ سرفصل هستند، گفت: یکی از این سرفصلها؛ طرح جوانه است که هدف آن حمایت از پایان نامههای ارشد و رسالههای دکتری معطوف به کاربرد در حوزه فناوری و نوآوری بوده و مخاطب آن نیز اعضای هیأت علمی وزارت عتف، وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی و دانشگاههای غیردولتی هستند.
قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در امور فناوری افزود: طرح شکوفایی دومین سرفصل گرنت ها به شمار میرود و این گرنت از فعالیتهای اعضای هیأت علمی و پژوهشگران در آزمایشگاه تحقیقاتی خودشان با هدف ایجاد شرکتهای کوچک و متوسط (SME ) یا تولید دانش فنی قابل عرضه به بازار، حمایت میکند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: سومین سرفصل گرنت ها، طرح رشد نام دارد و این گرنت شامل دانشگاهها و مراکز پژوهشی است که مرکز رشد دارند و از واحدهای فناور یا شرکتهای فناور مستقر در مراکز رشد حمایت میکند.
نظر شما