به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، این معاونت، صادرات محصولات و دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایرانی به کشورهای منطقه، ایجاد خانههای نوآوری و صادرات فناوری ایرانساخت در خارج از کشور را در دستور کار قرار داده است و تا کنون با ایجاد این مراکز در سوریه، چین، کنیا، ارمنستان و ترکیه، زمینه برای توسعه دیپلماسی فناوری و صادرات را فراهم آورده است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری نیز اعضای راهبردی شورای سیاستگذاری این خانهها را منصوب کرد تا روند توسعه صادرات محصولات دانشبنیان و خلاق به دیگر کشورها با توسعه تعاملها تسهیل شود.
بر اساس این احکام، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری مهدی قلعهنوی به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری و راهبری، پرویز کرمی دبیر شورای سیاستگذاری و راهبری خانههای نوآوری و صادرات فناوری ایران ساخت منصوب شدند.
ستاری همچنین محمدصادق خیاطیان، اسماعیل قادریفر و حسین اسفندیاری را به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری و راهبری خانههای نوآوری و صادرات فناوری ایران ساخت منصوب کرد.
در متن احکام معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری آمده است:
اکنون که به لطف خدا و با همت و تلاش فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری، شرکتهای دانشبنیان و خلاق کشور که با تولیدات ایرانساخت و کاربردی دارای بالاترین استانداردهای جهانی و نیز خدمات بسیار متنوع نوآورانه و خلاقه را عرضه میکنند، گام بعدی زیستبوم در توانمندسازی و توسعه آنها، تسهیلگری و فرهنگسازی در امور صادرات محصولات دانش بنیان و خلاق ایرانی است.
از این رو، یکی از بهترین پلتفرمهای حمایتی و تسهیلگری، تأسیس خانههای نوآوری و صادرات فناوری در ایران و دیگر کشورهاست که نیازمند طراحی همه جانبه و مدیریت دقیق و هم افزا میباشند.»
خانههای خلاق به عنوان بستری برای ورود محصولات دانشبنیان و خلاق به بازارهای جهانی است و در این راستا، خانه نوآوری و فناوری ایران در دیگر کشورها که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راهاندازی میشود این خانهها میزبان خلاقیتها و نوآوریهای ایرانی شده است تا زمینه صادرات محصولات فناورانه کشورمان به بازار داخلی دیگر کشورها را فراهم کند.
نمایشگاه مرکزی و دائمی خانههای نوآوری و صادرات فناوری ایران ساخت به مساحت ۳۰۰۰ متر مربع و در ۳ طبقه در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران به زودی گشایش مییابد.
نظر شما