به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، از زمانی که وردپرس به عنوان یک ابزار مدیریت محتوای سایت معرفی شد، سایتها، کلاسهای آموزشی و ابزارهای متعدد دیگری برای آموزش وردپرس آیلین وب روی کار آمدند. در این مطلب قصد داریم در مورد یکی از بهترین مراجع برای آموزش وردپرس و اهمیت این سیستم صحبت کنیم.
در کنار آموزش وردپرس، آموزش seo آیلین وب نیز از توجه ویژه ای نزد کاربران وب فارسی برخوردار است.
۱. وردپرس چیست؟
۲. وردپرس چه کاربردی دارد؟
۳. امکانات و ویژگیهای وردپرس چیست؟
۴. از چه طریق میتوان بهترین آموزش وردپرس را دریافت کرد؟
وردپرس چیست؟
در گذشته طراحی سایت به هیچ عنوان کار ساده ای نبود. انجام این کار نیاز به دانش کامل نسبت به کامپیوتر، اینترنت و برنامه نویسی داشت. همچنین طراح برای طراحی یک سایت حرفه ای به دیگر اطلاعات مانند کدنویسی و… نیز نیاز داشت.
وردپرس
شرایط گفته شده، در کنار خلاقیت برای ایجاد قالب و ظاهری مناسب در سایت باعث اولاً سختی طراحی سایت و ثانیه هزینه بر بودن این کار میشد. به حدی که علیرغم اینکه داشتن یک سایت برای یک کسب و کار به پیشرفت و معرفی آن کمک زیادی میکند، بیشتر کارفرمایان تمایلی به ایجاد یک سایت نداشتند. امروزه اما بخش زیادی از این نیازها، در بستر قالبهای نیمه آماده در اختیار طراحان قرار میگیرد. این ابزارها و بستر که سایت ساز یا سیستم مدیریت محتوایی نامیده میشود انواع مختلفی دارد که شناخته شده ترین آن وردپرس است. در واقع وردپرس اسکلت و پایه اولیه طراحی سایت را در اختیار کاربر قرار میدهد تا براساس نیاز و سلیقه و اهداف خود، سایت را در درجه اول با شکل ظاهری مورد نظر و سپس با محتواهای مورد نیاز تکمیل نماید.
تاریخچه وردپرس
وردپرس، به طور رسمی در سال ۲۰۰۳ به بازار عرضه شد. این نرم افزار که متن و کدباز است در ابتدا برای ایجاد وبلاگهای حرفه ای مورد استفاده قرار میگرفت، اما با تغییرات و بروزرسانی ها در نسخههای مختلف و ایجاد محیط حرفه ای تر در آن با افزایش امکانات، وردپرس امروزه برای تولید انواع سایتها قابل استفاده میباشد.
وردپرس چه کاربردی دارد؟
وردپرس ابزاری است که از زمان عرضه، به سرعت به محبوبیت رسید و امروزه بیشتر کاربرانی که با دنیای اینترنت به طور حرفه ای تر سروکار دارند با آن آشنایی دارند. یکی از دلایل محبوبیت سریع این ابزار، کاربردهای آن است.
مدیریت محتوا
سایتهای طراحی شده بر پایه وردپرس مدیریت محتوای بسیار سادهتری دارند و برای راحتی کاربر کل سیستم مدیریت محتوا در آنها، در یک میزکار جمع آوری شده و با ورود به آن کاربر امکان تغییر هر مطلب یا افزودن عکس، متن و… را دارد.
طراحی سایت
با توجه به کاربرد ذکر شده در بالا، سایت حتی اگر به صورت حرفه ای طراحی شود، در صورتی که در پایه وردپرس باشد میتوان مدیریت محتوای آن را به سادگی انجام داد. اما برخی سایتها به طور کل با این ابزار طراحی و تولید میشوند. بنابرین دیگر کاربرد مهم وردپرس طراحی سایت به سادهترین شکل ممکن میباشد.
برای طراحی سایت و مدیریت محتوا از طریق این ابزار نیاز به آموزش وردپرس است. در سایت آیلین وب میتوان آموزش کار با وردپرس را به طور کامل دریافت و مشاهده کرد.
امکانات و ویژگیهای وردپرس چیست؟
پیش از توضیح در مورد چگونگی دریافت آموزش وردپرس کمی در مورد امکانات این ابزار صحبت خواهیم کرد و چند امکان برتر آن را معرفی میکنیم.
رایگان
یکی از امکاناتی که وردپرس برای راحتی بیشتر کاربران خود در اختیار آنان قرار میدهد خدمات و سرویسهای رایگان است. نه تنها طراحی سایت با این ابزار نیازی به پرداخت هزینه ندارد بلکه کلیه اقدامات و تغییراتی که در ساخت یا ویرایش یک محتوا یا طراحی قالب سایت و… انجام میشود نیز در سیستم وردپرس رایگان است.
قالبهای آماده متعدد
همان طور که گفته شد یکی از معضلات در مسیر طراحی سایت، طراحی شکل ظاهری آن متناسب با موضوع و… است. وردپرس با قرار دادن تعداد زیادی قالب آماده برای استفاده کاربر این مشکل را تا حد زیادی برطرف کرده است.
از چه طریق میتوان بهترین آموزش وردپرس را دریافت کرد؟
اما اصلی ترین موضوع در زمینه کار با سیستم وردپرس، آموزش و یادگیری آن است. در واقع هرچند این ابزار بسیار ساده و اطلاعات در آن به واضحترین شکل توضیح داده شده است اما بهتر است ابتدا با یک دوره کامل آموزش وردپرس به جزئیات آن تسلط پیدا کرد و سپس اقدام به استفاده از آن کرد. یکی از بسترهای بسیار مناسب برای آموزش وردپرس، وب سایتهایی هستند که در زمینه این آموزش با ارائه مطالب مختلف مانند متن، ویدئو و… اطلاعات آموزشی را در اختیار کاربران قرار میدهند. این وب سایتها انواع مختلفی دارند و پیدا کردن بهترین و کاملترین سایت کار ساده ای نیست. به عنوان یکی از سایتهای بسیار خوب در زمینه آموزش وردپرس به طور کامل و جزئی، میتوان از سایت آیلین وب نام برد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما