پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸

بر اساس اعلام معاونت علمی؛

دانش آموختگان ۲۰۰ دانشگاه برتر شرکت دانش بنیان راه اندازی کردند

دانش آموختگان ۲۰۰ دانشگاه برتر شرکت دانش بنیان راه اندازی کردند

معاونت علمی و فناوری اعلام کرد: ۶۴ نفر از دانش‌آموختگان ۲۰۰ دانشگاه برتر سال گذشته موفق به راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، حمایت از تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان با همکاری متخصصان ایرانی خارج از کشور هدفی است که در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور مدنظر است و این هدف با تلاشی مضاعف در سال گذشته به همکاری ۶۴ نفر از این افراد با شرکت‌ها منجر شد.

این کار در قالب حمایت از تأسیس شرکت توسط دانش‌آموختگان ۲۰۰ دانشگاه برتر یا افراد دارای سابقه موفق در حوزه فناوری در خارج از کشور که طرحی برای راه‌اندازی کسب‌وکار دارند، اجرایی شد.

سال گذشته نیز این برنامه همکاری با ۶۴ شرکت دانش‌بنیان را در پی داشت و شرکت‌هایی در حوزه‌های زیست‌فناوری، انرژی، هوش مصنوعی، فناوری‌های نانو و فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات راه اندازی شدند.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جذب متخصصان ایرانی خارج از کشور و استفاده از توانمندی آنها در ارتقای کشور را یکی از اولویت‌های خود قرار داده است. رسالتی که می‌تواند کشور را از ظرفیت این افراد و توان و دانش آنها بهره‌مند کند.

کسانی‌که می‌توانند تجربیات و دانش سال‌ها تحصیل و کار در دیگر کشورها را به ایران منتقل کنند. این کار پل ارتباطی خوبی برای جذب این افراد و استفاده از ظرفیت آنها در کشور محسوب می‌شود.

همچنین این برنامه با هدف استفاده از ظرفیت علمی و تخصصی محققان و متخصصان ایرانی و برقرار ارتباط با مراکز علمی، فناوری و صنعتی منتخب کشور در حال اجرا است. این کار تاکنون به بازگشت ۲ هزار و ۱۵۷ نفر از نخبگان ایرانی به کشور منجر شده است. بر این اساس تاکنون، توانمندی و تخصص بیش از ۲ هزار نفر از نخبگان ایرانی به نیازهای کشور پیوند خورد.

کد خبر 5194697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha