پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۵

امیر سیاری:

«سازمان جهاد خودکفایی» موجب اقتدار نیروی زمینی ارتش شد

«سازمان جهاد خودکفایی» موجب اقتدار نیروی زمینی ارتش شد

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: سازمان جهاد خودکفایی نزاجا قدم های بزرگی در جهت خود کفایی و اقتدار نیروی زمینی ارتش برداشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش در آیین رونمایی از دستاوردهای جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش که صبح امروز(یکشنبه) در سازمان جهاد خودکفایی نزاجا برگزار شد، اظهار داشت: سازمان جهاد خودکفایی نزاجا قدم های بزرگی در جهت خود کفایی و اقتدار نیروی زمینی ارتش برداشته است.

وی با اشاره به تاریخ تشکیل سازمان جهاد خودکفایی در ارتش گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امام خمینی «ره» فرمودند که دیگر توقع نداشته باشید که به شما تجهیزات بدهند این راهبرد و نگاه ایشان  بود که راهبرد خودکفایی در ارتش شد و با نگاه بلند مقام معظم رهبری این جهاد خودکفایی در ارتش تشکیل شد.

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: بسیاری به دنبال انحلال ارتش بودند تا سپر انقلاب اسلامی ایران را از بین ببرند اما در این جا هم امام«ره» ان پیام تاریخی را دادند و از ارتش حمایت کردند این گونه بود که ارتش ماند و اولین سپر انقلاب دربرابر توطئه های استکبار جهانی شد.

امیر سیاری گفت: نیروی زمینی ارتش به خوبی از انقلاب و کشور در مقابل تجزیه طلبان دفاع کرد و در دفاع مقدس مقابل ارتش دشمن ایستاد و توانست با بهره برداری از توانمندی های خود پیروز و سرافراز از دفاع مقدس بیرون آید، اما این تجهیزات با توجه به تحریم ها، نیاز به تعمیر و نگهداری داشت و این گونه بود که سازمان جهاد خودکفایی ارزش و اهمیت خود را نشان داد.

امیر سیاری تصریح کرد: ارتشی می تواند به خوبی در ماموریت های خود موفق باشد که رشته های وابستگی های خود را به بیگانگان قطع کند، یعنی نیرو انسانی متخصص و تجهیزات را خود تولید کند، امروز نیروی زمینی و ارتش جمهوری اسلامی ایران با استفاده از توانمندی های داخلی کشور و ارتباط با شرکت های دانش بنیان توانسته تجهیزات مورد نیاز خود را تولید کند که موجب افتخار است.

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: ما امروز با توان داخلی و اعتماد به جوانان گلوگاه ها را از بین برده ایم و تودهنی زدیم به کسانی که می گفتند به شما تجهیزات نمی دهیم.

امیر سیاری گفت: امروز سامانه فرماندهی نیروی زمینی به خوبی تهدیدات آینده را رصد و تجهیزات مورد نیاز را به خوبی طراحی و تولید می کند. تهدیدات در آینده بسیار متفاوت از تهدیدات امروز است و می طلبد که متناسب با این تهدیدات آماده بود و مجهز شد که خوشبختانه نیروی زمینی ارتش بسیار متحرک ، توانمند و چابک شده است و با روحیه قوی می تواند پاسخ گوی هر تهدیدی باشد.

وی با اشاره به رزمایش های ارتش در یک سال گذشته گفت: دشمن به خوبی میداند که هر اقدامی کند به خوبی پاسخش را خواهیم داد  و این یعنی توان بازدارندگی و توان بازدارندگی ، تهدیدات را از کشور دور و امنیت پایدار و توسعه پایدار را به دنبال دارد.

کد خبر 5197018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha