پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ تیر ۱۳۸۶، ۱۵:۵۴

پارک حیاط وحش و موزه تاریخ طبیعی در خراسان شمالی احداث می شود

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیر کل محیط زیست خراسان شمالی گفت: پارک حیاط وحش و موزه تاریخ طبیعی "باباامان" با اتمام فنس کشی تا پایان مرداد در بجنورد به بهره برداری می رسد.

محسن شهریاری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این طرح با اعتباری بالغ بر 115 میلیارد ریال در مساحت 300 هکتار در ضلع غربی باباامان در مرحله اول اجرا شد. 

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر از محل طرح توازن منطقه ای مبلغ 135 میلیون تومان به این طرح برای انجام مطالعات و شروع فنس کشی تخصیص داده شده است .

 

شهریاری ادامه داد: در حال حاضر مطالعات به اتمام رسیده و عملیات اجرایی نیز آغاز شده است .

 

 

وی افزود: پارک حیاط وحش و موزه طبیعی تاریخ یکی از برنامه های محیط زیست به منظور آشنایی مردم با طبیعت و طبیعت گردی است.

 

شهریاری خاطر نشان کرد: حفاظت و تکثیر و پرورش گونه های رو به انقراض با هماهنگی استانداری ازدیگر اهداف  این طرح می باشد.

 

وی عنوان کرد: تعدادی از گونه های حیاط وحش نظیر مرال، گوزن زرد، قوچ، میش، کل و بز برای تماشای مردم و همچنین تکثیر و پرورش آنها در همان محل جمع آوری شده که در حال حاضر گونه ها مختص خراسان شمالی است و در مراحل بعدی گونه های دیگر نیز وارد خواهد شد.

 

شهریاری اظهار داشت: با توافق شهرداری با محیط زیست و همکاری شورای شهر با توجه به استفاده از فضای سبز موجود در آمد حاصل از پارک به صورت مساوی بین شهرداری و محیط زیست تقسیم می شود.

 

شهریاری اظهار امیدواری کرد:  این طرح منحصر بفرد در کشور در صورت تکمیل سبب  افزایش تعداد گردشگران پارک باباامان خواهد شد.  

کد خبر 520137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha