۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۷

آغاز صعود ورزشکار کوه چناری به ۳۱ قله مرتفع ایران با دوچرخه

آغاز صعود ورزشکار کوه چناری به ۳۱ قله مرتفع ایران با دوچرخه

شیراز - ورزشکار کوه چناری از آغاز حرکت خود با دوچرخه به منظور صعود به ۳۱ قله بلند کشور خبر داد.

میثم آقای در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در راستای اجرای طرح ملی سیمرغ کوه‌های ایران و با پیام سفیر صلح و دوستی و سلامت و با هدف ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و حفظ آب و خاک و هوای سالم، قرار است به ۳۱ قله بلند ۳۱ استان کشور صعود کنم.

وی با بیان اینکه این برنامه را با عنوان سفیر سلامت با پیام صلح و دوستی و سلامت و با هدف ترویج فرهنگ دوچرخه به جای استفاده از وسایل نقلیه دود زا آغاز کرده تصریح کرد: در راستای حفظ آب و خاک و هوای سالم و صرفه جویی در مصرف سوخت برای نسل‌های آینده و ترویج و حفظ فرهنگ ایثار و شهادت به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطر شهدای انقلاب اسلامی و مدافعین سلامت قرار است با بیش از ۱۲ هزار کیلومتر رکاب زدن در صعود به ۳۱ قله مرتفع ۳۱ استان کشور این پیام را به مردم منتقل کنم.

به گزارش خبرنگار مهر، این سفر از ۲ اردیبهشت ماه سال جاری روز پنج شنبه از حرم احمد ابن موسی کاظم شاهچراغ علیه السلام به سمت استان بوشهر شروع و تا پایان شهریور سال جاری ادامه خواهد داشت و صعود برخی از قله‌ها به تابستان سال آینده ادامه خواهد داشت و در مجموع برای صعود به تمامی قله‌های بلند کشور، مسیری دوازده هزار کیلومتری را با دوچرخه رکاب خواهد زد.

کد خبر 5201755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • Amin IR ۱۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
      0 0
      ماشاءالله خدا قوت