پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۵۵

استاندار کرمان:

ساختار مخابرات در کرمان تقویت شود

 ساختار مخابرات در کرمان تقویت شود

کرمان - استاندار کرمان تقویت ساختار مخابرات در کرمان را به عنوان ستون فقرات ارتباطات امری لازم دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کرمان، علی زینی‌وند اظهار کرد: در واگذاری مخابرات و سه اداره کل مرتبط با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سردرگمی بین مردم ایجاد شده است، با وجود تفکیک‌های صورت گرفته اما همچنان مردم مخابرات را در استان‌ها مرجع می‌دانند.

وی عنوان کرد: علاوه بر اینکه باید تفکیک‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به مردم گفته شود، به تناسب این مسئله باید تقویت ساختار مخابرات در دستور کار دولت‌ها و دستگاه‌های اجرایی باشد، چون همچنان فقرات ارتباطات است.

استاندار کرمان همچنین به انتخابات ۱۴۰۰ و اهمیت مسئله مخابرات در این زمینه پرداخت و اظهار کرد: انتخابات برای ما بسیار مهم است به ویژه که فرآیندهای اصلی انتخابات تمام الکترونیک و وابسته به ارتباطات و فیبرنوری است.

زینی وند، تقویت دسترسی‌های اپراتورها در استان، تجهیز الکترونیکی برای حفاظت از سایت‌های مخابراتی و مراقبت‌های محلی در حفاظت فیزیکی جهت جلوگیری از سرقت‌ها را مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 5201772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha