به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، محمدمهدی کاظمی، معاون فرهنگی و اجتماعی ناژوان اصفهان درباره این مسابقه گفت: ما معمولا برنامههایی را در طول سال تدوین میکنیم که در مناسبتهای فرهنگی و اجتماعی مختلف برگزار میشوند. این رخدادها پیشتر به صورت حضوری بود، اما امسال با توجه به شرایط کرونا به سمت فضای مجازی گرایش پیدا کردیم.
وی افزود: قرنها از انتشار گلستان و بوستان میگذرد و هنوز مردم جهان از آثار سعدی استفاده میکنند، حال وظیفه ماست که مفاخرمان را پاس بداریم و مردم جهان را بیشتر با او آشنا کنیم.
کاظمی ادامه داد: ما «مسابقه مجازی ادبی استاد سخن» را مانند مسابقههای دیگر که شرکتکنندگانی از کشورهای مختلف داشتیم، بدون محدودیت داخلی و خارجی و به صورت مجازی و بینالمللی برگزار میکنیم. شرکتکنندگان اشعار سعدی و پندهای گلستان را حداکثر در ۳ دقیقه به صورت فایل صوتی یا تصویری برای ما میفرستند و بعد با همکاری بنیاد سعدی داوری میکنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی ناژوان اصفهان درباره جوایز اهدایی نیز عنوان کرد: مهلت ارسال آثار از ۱۱ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ از راه شماره واتساپ ۰۰۹۸۹۱۳۳۹۴۷۹۳۶ است و در نهایت اواسط خرداد ماه نفرات برتر معرفی میکنیم. تلاش میکنیم جوایز از صنایع دستی اصفهان باشد که یادگاری ارزشمندی محسوب میشود.
کاظمی در پایان گفت: اگر کسانی که زبان فارسی را یاد گرفتند، اشعار سعدی را بخوانند، قطعاً مردم کشورمان هم بیشتر ارزش مفاخر ادبی را درک می کنند.
نظر شما