۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۳۳

عضو جنبش حماس:

تعویق زمان برگزاری انتخابات فلسطین پیامدهایی به دنبال دارد

تعویق زمان برگزاری انتخابات فلسطین پیامدهایی به دنبال دارد

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی «حماس» با بیان اینکه تعویق زمان برگزاری انتخابات ملی فلسطین منافع فلسطینیان را تأمین نمی کند، گفت: این اقدام پیامدهایی را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، «موسی دودین» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی «حماس» به اقدام تشکیلات خودگردان در تعویق زمان برگزاری انتخابات ملی فلسطین واکنش نشان داد و آن را به شدت محکوم کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: بدون شک تعویق زمان برگزاری انتخابات ملی فلسطین پیامدها و آسیب هایی را به دنبال خواهد داشت و منافع ملت فلسطین را با خطر مواجه خواهد ساخت.

این عضو جنبش مقاومت اسلامی حماس در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: ما معتقدیم که تصمیم یکجانبه مبنی بر تعویق زمان برگزاری انتخابات می تواند نتایج و پیامدهای غیرقابل پیش بینی را به دنبال داشته باشد.

در همین ارتباط، «سامی ابوزهری» سخنگوی جنبش حماس گفته بود: ما با تصمیم جنبش فتح مبنی بر تعویق انتخابات فلسطین مخالف هستیم. ما این موضوع را به مثابه شکستی در برابر دیگر فهرست‌ها می‌دانیم. این اعلام موضع به معنای نادیده گرفتن اجماع فلسطین است و به نوعی بهره برداری و کمک از اسرائیلی‌ها برای سرپوش گذاشتن بر شکست احتمالی خود در انتخابات است.

جبهه خلق برای آزادی فلسطین نیز مخالفت خود را با تعویق انتخابات فلسطین ابراز و اعلام کرد: انتخابات یکی از مکانیسم‌های تعیین سرنوشت ملت فلسطین است. این گروه از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست که برگزاری انتخابات فلسطین را به موافقت اشغالگران اسرائیلی با برگزاری آن در شهر قدس منوط نکنند.

«زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به تعویق انتخابات فلسطین و تصمیمی که در این رابطه از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین گرفته شده است گفت: آنچه اکنون در حال رخ دادن است بیش از هر چیز بر اهمیت جهاد و مقاومت علیه دشمن تاکید دارد.

وی در ادامه خواستار برگزاری یک نشست فوق‌العاده ملی شد، نشستی که در آن بر سر یک برنامه ملی به منظور تقابل با رژیم صهیونیستی توافق شود. زیاد النخاله در این رابطه اظهار داشت: من تمام گروه‌های مردمی را به جای اظهارنظر و اعتراض به نشستی فوری دعوت می‌کنم. در برنامه کار ما تنها باید یک بند وجود داشته باشد و آن اینکه ما مردمی تحت اشغال هستیم و باید بر سر یک برنامه ملی متناسب با این درک به توافق برسیم. هر گزینه دیگری تنها به منزله تلف کردن بیشتر زمان و تلاش است.

زیاد النخاله گفت: ملت ما همچنان علیرغم دارا بودن تشکیلات خودگردانی که دارای نیروهای امنیتی و پلیس است، تحت اشغال قرار دارد. هجوم روزافزون به مسجدالاقصی و تجاوز به قدس از سوی شهرک‌نشینان صهیونیست همگی ثابت می‌کند که ما همواره تحت اشغال زندگی می‌کنیم.

کد خبر 5203018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha