۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰

در راستای برگزاری انتخابات زودهنگام؛

«پاشینیان» از مجلس ملی ارمنستان رأی اعتماد به‌دست نیاورد

«پاشینیان» از مجلس ملی ارمنستان رأی اعتماد به‌دست نیاورد

کفیل نخست وزیری ارمنستان امروز و در جریان رأی گیری پارلمان این کشور از مجلس ملی رأی اعتماد بدست نیاورد تا راه برای انتخابات زودهنگام در این کشور فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پان آرمانیا، نیکول پاشینیان کفیل نخست وزیری ارمنستان امروز دوشنبه و در جریان رأی گیری پارلمان این کشور از مجلس ملی رأی اعتماد بدست نیاورد.

بر اساس اعلام این رسانه، امروز موضوع انتخاب نیکول پاشینیان به عنوان نخست وزیر در نشست مجلس ملی ارمنستان بررسی شد و وی با کسب ۱ رأی موافق، ۳ مخالف و ۷۵ رأی ممتنع، آرای کافی برای تصدی مقام نخست وزیری را کسب نکرد.

گفتنی است که این اقدام به منظور انجام انتخابات پارلمانی زودهنگام در ارمنستان برگزار می‌شود.

بر اساس قانون اساسی ارمنستان، نیکول پاشینیان که چندی قبل از سمت خود به عنوان نخست وزیر استعفا داد و اکنون کفیل نخست وزیر است، می‌بایست ۲ بار به عنوان نامزد احراز پست نخست وزیری به مجلس معرفی شود و ۲ بار هم نباید رأی بیاورد تا مجلس منحل شود و انتخابات پارلمانی زودهنگام برگزار گردد.

این در حالیست که «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان چهارشنبه ۲۵ فروردین ماه سال جاری اعلام کرد در ۱۰ روز آخر ماه آوریل سال جاری میلادی استعفا خواهد داد.

نخست‌وزیر ارمنستان در این باره گفت که قصد دارد در ۱۰ روز آخر آوریل بر اساس توافق با نمایندگان پارلمان و رئیس جمهور کشورش استعفا دهد.

«نیکول پاشینیان» در این باره اضافه کرد: اگر نیروهای سیاسی بخواهند از توافقات دور شوند، در واقع خودکشی سیاسی کرده اند.

انتخابات پیش از موعد قرار است در اواسط ماه ژوئن سال جاری برگزار شود. طبق قوانین ارمنستان، اعضای شورای ملی پس از برگزاری انتخابات، نخست وزیر جدید را انتخاب می کنند.

در ماه فوریه سال جاری میلادی و پس از صدور دستور برکناری تعدادی از فرماندهان ارتش ارمنستان از سوی «نیکل پاشینیان»، تنش‌ها در این کشور بالا گرفت؛ به نحوی که احزاب مخالف خواستار برکناری وی از قدرت شدند. اما برقراری حکومت نظامی در این کشور موجب شده بود تا برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام با مشکل مواجه شود.

در تاریخ چهارم فروردین ماه پارلمان ارمنستان پس از رأی گیری طرح حکومت نظامی در این کشور را لغو کرد.

این طرح که توسط احزاب مخالف دولت ارمنستان ارایه شده بود، با ۱۱۸ موافق در برابر یک مخالف و یک ممتنع به تصویب رسید.

با تصویب این طرح، حکومت نظامی در ارمنستان که پس از آغاز تنش‌ها میان این کشور و جمهوری آذربایجان در ۲۷ دسامبر سال گذشته میلادی وضع شده بود، پایان یافت.

لغو حکومت نظامی در ارمنستان راه را برای برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در این کشور هموار کرد.

کد خبر 5203890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha