به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، این دستورالعمل که جایگزین بند ۵-۵ دستورالعمل اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری در صنعت آب و برق میشود، به منظور بهرهمندی کارکنان از فوقالعاده سختی کار و کار در محیطهای غیرمتعارف تدوین شده است.
هدف از ابلاغ این دستورالعمل ایجاد محیط کار مناسب و ارتقای شرایط بهداشتی و ایمنی برای متصدیان مشاغل، جبران خدمات متصدیان مشاغلی که با وجود رعایت اصول بهداشتی و ایمنی در هنگام انجام وظایف و مسئولیتهای محوله در معرض آسیبهای روحی و جسمی قرار میگیرند و تعیین عوامل فوقالعاده سختی کار و کار در محیطهای غیرمتعارف و اهمیت آنها است.
بنا بر این گزارش، این دستورالعمل در حوزه ستادی وزارت نیرو، سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا)، شرکتهای مادرتخصصی و شرکتهای تابعه (دولتی) و مؤسسات و مراکز آموزشی و پژوهشی وزارت نیرو اجرایی میشود.
مسئولیت اجرای این دستورالعمل در حوزه ستادی وزارت نیرو برعهده معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس وزارت نیرو، در شرکتهای مادرتخصصی و شرکتهای تابعه (دولتی) برعهده مدیرعامل و در ساتبا، مؤسسات و مراکز آموزشی و پژوهشی وزارت نیرو برعهده رؤسای مربوطه است.
بر اساس این گزارش، مسئولیت نظارت بر حسن اجرا در شرکتهای مادرتخصصی و شرکتهای تابعه (دولتی) زیرمجموعه را مدیران عامل شرکتهای مادرتخصصی مربوطه بر عهده دارند. مسئولیت نظارت عالیه برحسن اجرای این دستورالعمل نیز برعهده معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو است.
نظر شما